ja juz nie spie bo w nocy mnie podbrzusze bolało ale tak jakbym miała wzdecia i rano jak poszlam do wc to juz jest lepiej

cisnienie jest bardzo niskie i nic sie nie chce.
jak ja juz sie nie moge doczekac swiat

pozdrawiam
No mój akurat jest kierowcą i więcej go nie ma jak jest a znów jak jest to śpiZauważyłam już wczesniej, ze sporo jest dziewczyn, kórych mężowie pracują jako kierowcy albo są gdzies daleko.
Monika83 ja tez tak mam że dzidzia bardzo mało się rusza i też nie zdarzyło się żeby mnie w nocy obudziłajak czytam jak wasze malenstwa rozrabiaja to az sie troche martwie bo jeszcze sie nie zdazylo zeby dzidzia mnie w nocy obudzila kopniaczkami,
Monika i to jest chyba powód tego że mało czujemy ruchy dziecka. Bo moja mała też jest w pozycji poprzecznej a do kiedy powinna się odwrócić to nie wiem lekarz mówił że ma jeszcze czas.a jeszcze jena rzecz moje dziecko jest ulozone w pozycji poprzecznej,ale gina mowila ze ma jeszcze duzo czasu zeby sie przekrecic glowka w dol
Jeszcze kreska mi się nie pojawiła ale w tamtej ciąży jakoś tak w połowie już ją miałam a przytyłam narazie 8 kgostatnio zauważyłam, że na brzuchu pojawiła mi się pionowa kreska
czy Wy też ją macie? i do ostatniej soboty przytyłam już 11 kg , a Wy ile już macie na plusie??
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość