blumek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

23 lip 2008, 16:10

betka, - no,. ale myślę że w hurtowni nie koniecznie trafi się np na fajne ubranka jak w SMYKU czy 5 10 15. Raz już byłam w hurtowni i potrzyłam sobie na cany, to i tak większość rzeczy mozna taniej na allegro kupić, oczywiscie nowych np laktator czy podgrzewacz, butelki i smoczki. Zobaczylam na zywo i wiem co chcę kupić a w necie mozna zaoszczędzic. Choć i tak większość kupię w hurtowni: łóżeczko i ręcziki, kocyki, rozki i td.

Awatar użytkownika
betka
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

23 lip 2008, 20:40

blumek, dlatego wlansie chce sie wybrac do hurtowni zeby poznac ceny. Pozniej rozejrze sie po sklepach a potem internet (jakos nie jestem zwolenniczka kupowania przez internet - chyba ze ze sklepu internetowego a nie od prywatne osoby). A ostatnio kupilam extra ogrodniczki za 20 zl ocieplane w 5 10 15. Takze warto chodzic i po sklepach.

Awatar użytkownika
Motylek22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 lip 2008, 20:41

Ja naszczęście sklepów mam po dostatkiem bo mieszkam w Warszawie blisko centrum :ico_oczko: Umówiłam się już z moją siostrą na przyszły wtorek na zakupy do Arkadii tam jest dużo sklepów dla maluszków. Już nie mogę się doczekać :ico_brawa_01: A wiecie że Noemi z naszego wątku zafasolkowała :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
asiula_o
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

23 lip 2008, 21:18

Jestem dziewczyny po pierwszych zajęciach w szkole rodzenia:)Dziś było typowo teoretycznie. Połozna opowiadała jak nalezy o siebie dbac w ciązy, jakie sa objawy porodu, co nalezy wziac do szpitala. Ogólnie fajnie:)Następne mamy za tydzien:)Juz tym razem pójde z mężusiem:)

Awatar użytkownika
betka
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

23 lip 2008, 22:47

asiula_o, no widzisz dobrze ze poszlas. My zaczniemy chodzicdopiero koniec sierpnia, poczatek wrzesnia. Dzownila od mnie polozna. Ale moze jeszcze bedziemy chodzic do drugiej szkoly do mista niedaleko (placi sie co laska wiec dodatkowo za niewielka kwote mozna sie czegos dowiedziec).

poccoyo
Trzy tysiące lat minęło...

23 lip 2008, 23:34

dziewczyny nie wiem co robić... spuchly mi rece nogi
i jestem jakas obolala
nogi tzn stopy mnie pieką i rece mam tak spuchnięte że ledwo obrączke zdjęłam...
czy iśc do lekarza?
Ostatnio zmieniony 16 sty 2010, 19:23 przez poccoyo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
betka
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

24 lip 2008, 07:56

poccoyo, A moze poprostu cos zrobilas i sie zmeczylas mocno i dlatego tak. Zreszta obudzisz sie zaraz albo juz wstalas i sama zobaczysz czy musisz isc. Jak zeszlo po nocy to poczekaj do planowanej wizyty - chyba ze bedzie sie powtarzac. Jak nie zeszlo idz do lekarza bo to moze zbierac sie woda w organizmie niepotrzebnie. A on da ci moze jakies witaminy, po co meczyc siebie i dzidzie przede wszystkim!!!

Awatar użytkownika
#ania#
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

24 lip 2008, 08:45

poccoyo, popieram to co napisała betka, w 100% sama oceń jak to dzisiaj wygląda i zdecyduj.. Ja mam zawsze opuchnięte stopy i dłonie, jak sie zmęcze, albo dużo chodze, albo jak gorąco..

Znów boli mnie podbrzusze.. wziełam no-spe i czekam aż minie..

Dziś wieczorem wraca moje Słonko!! Już się nie moge doczekać, nie myslałam, ze przez 3 dni mozna się tak stęsknić.. przed ciążą wytrzymywałam tak do 6-8 dni ;-)

Musze pomyśleć o czymś ciekawym na sniadanko.. bo na obiadek, to chyba znów fasolka będzie ;-)

Awatar użytkownika
betka
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

24 lip 2008, 10:10

#ania#, nie lubie tak czekac na meza, ale za to jak juz puka do drzwi i je otworze to az sie gembusia sama smieje :ico_brawa_01:

Ja dzis na obiadek zrobie chyba jakis gulasz. Mam troszke mieska, a kotletow to mam narazie dosyc. A poniewaz uwielbiam jesc ziemniaczki polane sosem to obiad bedzie jak znalazl :-)

Ja juz posprzatalam w sypialni, poprasowalam 3 prania, pozmywalam gary i jeszcze tylko siebie musze do porzadku doprowadzic. U nas teraz dosyc zimno a ja mam spodnie ciazowki 3/4 i chodze w dresach. Cezkam az siostra pojedzie na zakupy i moze znajdzie mi jakies spodnie i sweterki ciazowe. Ona tam moze kupic zwykla koszulke ciazowa nawet za $3 a extra spodnie dzinsowe do $15. Takze czekam z zakupami tutaj bo spodnie w sklepie kosztuja od 130 zl w gore. :ico_sorki:

Awatar użytkownika
asiula_o
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

24 lip 2008, 11:42

Poccoyo daj znac jak się dzis czujesz..

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”