cześć dziewczynki
ja juz po wizycie, młody wazy 1170 , wszystko z niunkiem w porzadku, tylko moje cisnienie niestety , no ja to wiedziałam, bo caly miesiac sumiennie mierzyłam i zapisywałam, no i zawsze podwyzszone, dostałam tabletki takie same co przy Oskarku......'
a i wiecie co pytałam sie gina o ten remont- no bo on tam pracuje, to wie z pierwszej reki co i jak, no i sie okazało,ze owszem remontuja, ale sam blok porodowy i tam gdzie robili cc i nigdzie nie trzeba jezdzic, tylko rodzi sie w innych pomieszczeniach, a cc robia na normalnym bloku operacyjnym , tyle myslenia i niepotrzebnie sie bałam....a o tym remoncie mówiły mi 2 osoby i teraz tak sobie mysle po cholere rozsiewaja takie ploty no i własnie jedna z nich jezdzi do innej miejscowosci do lekarza, bo ponoc u nas wszyscy nietegez wiec i do tej miejscowosci pojechała, a drugiej synowa ma rodzic, no i oni koniecznie chca rodzinny poród, a u nas teraz jest to niemozliwe przez ten remont i dlatego beda jechac gdzie indziej, zeby rodzic razem..........................tylko po co innych denerwowac tym gadaniem

, leci mu z tego gilochka jak cholera
jak spałam, ona podeszła do mnie z chusteczką i zaczęła wycierać mi nos. R mówił, żeby mnie zostawiła, bo ja śpię, a ona: mama nosiek choli, wytsieć Coby mi jeszcze smutno nie było, to poukładała mi swoje ulubione pluszaki na poduszce i miałam towarzystwo do spania
ale kochana niunia
ja w markecie to obowiązkowo zawsze dja młodemu coś do tarmoszenia, albo kluczyki od samochodu
to szybko się Julce TV znudziło

, u nas cały czas na topie baje
Kamilo dzisiaj się zbuntował i juz nie uwaza nacnika, posadził swoją myszke przytulanke, i mówił że ona sisi, nie Kamil
takie te nasze dzieci kochane są, Oskar owszem posiedzi na nocniku, ale zrobić do niego nic nie chce
a co do telewizji to co zrobic nicolka tez ogladała i co wyrosła i teraz katuje mnie animal planet martyna teletubisiami a nikola w 11 i o zwierzętach programy
i mama nijak nie moze coś dla siebie oglądnać
moje dziecko przespało noc bez kaszlu i zasypiała z kaszlem ale już nie takim jak poprzednie 2 wieczory , ulzyło mi trochę
mam nadzieję,że już minie ten cholerny kaszel