widzę,że ja pierwsza a więc stawiam na dobry początek dnia.....obiadek juz się gotuje,tylko jeszcze ziemniaczki...piękna pogoda się u nas robi...słoneczko i ciepło moze w końcu wiosna zawita ???dzis wraca moja córcia kochana do domku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anuszka, bardzo się stęskniłam,chyba ja więcej niż mała bo przed chwilka z Nią rozmawiałam i pytam sie czy dziś do mnie przyjedzie a Ona na to "nie wiem bo u babci jest mi dobrze"
Barbara pisze:dziewczynki, wlasnie na naszej klasie dolaczyla do "moich znalomych" zubelek wiec mze i tutaj dotrze.... napisalam jej wiadomosc ze bardzo tesknimy! _______________
dobrze Basiu że napusałaś do niej mam nadzieje że i tu zajży
Barbara pisze: zubelek wiec mze i tutaj dotrze.... napisalam jej wiadomosc ze bardzo tesknimy!
wracaj do Nas kochana!!!!!!!!!!!!!!
dzień dobry
ja w końcu mam Julkę w domku dziś jedziemy do tego ortopedy zobaczymy co nam powie,wieczorem jadę do fryzjera w końcu wiosne mamy
od wczoraj próbuje Julkę oduczyć smoczka i muszę powiedzieć,że pierwsze usypinaie bez w miarę bezproblemowo mineło,zobaczymy jak to pójdzie....