ja tezduzo napisalayscie od wczoraj lubie tak poczytac sobie

no poczekaj Basiu jeszcze nam napiszesz że spokoju nie maszbasia24 napisał/a:
mysle ze załapie jak na czyms bedzie jej bardzo zalezalo,
no dokładnie - i na Zuzę przyjdzie pora i będzie nam Basia narzekać, że wszędzie ma dziecka pełno, ze nie nadąża za własną córką
no to czekam na filmik jak Zuza raczkujemika85 acha zapomialam ci podziekowac za podpowiedz w sprawie raczkowania zuzi, to z tym cwiczeniem co napisalas zeby za nia stanac i pokazac jej co i jak postawilam przed nia laptopa i pokazalam , nawet jej sie podobalomysle ze załapie jak na czyms bedzie jej bardzo zalezalo,
![]()
fajne buciorkiSylwia takie http://www.allegro.pl:80/...?item=547554007
dalej ja zeby mecza? jak dziaselka?Moja wczoraj dostała hydroxyzynę na noc i dzięki Bogu ładnie spała - raz tylko do niej zajrzałam, bo się odkryła i zimno jej było. Rano o 8:00 się przebudziła na herbatkę i spała dalej do 9:45Ogólnie supcio.
mozesz zamowic przez internet, a potem je tylko odebrac przy okazjio widzisz a ja za 112zdjec w formacie 10/15 zapłace 85 zł , do rossmana to bym musiala do Słupska jechac
właśnie nie bardzo teraz widać, żeby coś się mialo wykluć. Ma tylko potężnego krwiaka w miejscu prawej górnej dwójki - zrobil się jak jedynki wychodziły a teraz go zaprawiła upadkiem. Ale nocki są ciężkie, że hej.dalej ja zeby mecza? jak dziaselka?
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość