ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lip 2007, 08:43

Dzień dobry kochane mamuśki!

Jak słyszę tekst " mamuśki" to od razu mi się wspomina ta piosenka z serialu, ciekawe czy kiedyś będziemy takie same :ico_oczko:

Niunia dzis wyjątkowo wstała o 2:30 i 5:30 czyżby sie znów przestawiła?
Kupy nadal nie ma!
Idziemy dziś do lekarza, zobaczymy ile moja kruszyna przybrała!
Kurde a ja zas niedospana, nie wiem czy to ta pogoda tak na mnie działa, czy co :ico_noniewiem: dzis juz na pewno spaceru nie bedzie, bo zaczeło padac, no chyba ze sie wypogodzi :ico_noniewiem:
I sniadanie jakos powoli mi dzis wchodzi :ico_noniewiem:

Co do tych czułosci z meżami to tak powinno być , dzieci powinny widziec dobre stosunki rodziców, dlatego ja tak ubolewam nad tym, kiedy zdaży sie pokłócić przy Miluni!

Jak wróce od lekarza to sie zjawie, teraz ide nakarmic moje słoneczko bo juz sie powoli domaga!

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lip 2007, 08:44

Ja znów nie mam czasu i cały czas jestem pokłócona z mezem... i mam strasznego, doła i przez to wszystko coram mniej pokarmu... :(

Mam nadzieje ze jak w sobote pojade do Siemian to przy tych moich kochanych harcerzach zapomne o wszystkich problemach...

Wybaczcie mi, ale nie mam czasu, żeby poczytać co u Was...

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lip 2007, 08:45

kate na dole na pasku zadan obok startu itp jest pasek jezyka tam musisz pozmieniac zeby znów działało tak jak powinno!

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lip 2007, 08:45

ktos powiedzial ze dziecko umacnia zwiazek hmm niestety nie w moim przypadku
doskonale Cię rozumiem...

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lip 2007, 09:14

nie zawsze umacnia! Mam znajomą, nad której losem ubolewam, bo fajna z niej dziewczyna i została sama z bliźniakami! A teraz jej były maż mówi jej: " ja zrzekne sie prawa do mieszkania, jak ty zrzekniesz sie alimentów na dzieci". Taki bezczelny cham i nawet nie chciał zobaczyć dzieci!

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lip 2007, 09:21

No to nie dzień dobry??? Bo wszystkie jakieś skwaszone z rana...
Ja nockę ok zniosłam...o 5dopiero amciu, ale już po 1,5godziny Hania się darła w niebogłosy.. :ico_olaboga: Chyba jej to karmi bokiem wyszło!i już więcej tego nie wypiję :ico_nienie: Zrobiłam jej masaż...postękała, bączki puszczała no i kupę też :ico_szoking: na mamę! :-D
a wyglądało to tak...(wstawiam kadr, bo mama gdzieś się nasłuchała, że nasze gołe maluszki z netu często trafiają na strony pedofili :ico_szoking: , więc teraz koniec z gołą pupą Hani na fotosiku)
Obrazek
Obrazek

No a co do mężów...no powinno być pięknie, powinno...ale nie jest! no i co? trzeba to znieść z godnością, no bo chyba rozstanie się z powodu głupich kłótni to słabe rozwiązanie...Jeszcze się wszystko ułoży...
Zło dobrem zwyciężaj, czyli jak on się wydziera i poniewiera...daj mu buzi, zrób kolację i powiedz, że jest wspaniałym tatą :ico_smiechbig: Chyba m dziś odbiło!!! A może buziak wczorajszy pomógł?i przytulenie na dobranoc???
Ale dziś mam gorszy dzień...jak zobaczyłam stertę :ico_prasowanko: które wczoraj miałam zrobić :ico_wstydzioch: no i kurz wszędzie...i :ico_pranko: trzeba...ech...no dobra, nie łamię się, dam radę! bo jak nie ja to kto da????
U nas też pada i wieje, więc spacer odpada...Ja mam co robić w domu, żeby tylko Hania pozwoliła...
No dobra, uszy do góry panienki!

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lip 2007, 11:26

witajcie z ranca
u mnie dzisiaj jubileusz a ja wkur... na maksa
mała od rana maruda
wczoraj testowalismy mniej zageszczone mleko to ulała nosem
potem test na moim z zamrazarki to jeszcze gorzej
no i juz oczy jak 5 zl

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lip 2007, 11:59

Dzień Dobry :ico_oczko:

:ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: A co tu się wyrabia???
Kto to taki smutny, kto???
Szybko odchowamy młode i "fruwaj marynara" a co - wtedy my im pokarzemy nasze pasje... ale gwarantuje,że to ja wtedy będę gościem w domu :-D

Ulka wiecznie na cycu uwieszona, ale co tu sie dziwić jak brat jej nie da zjeść w spokoju.... :ico_olaboga: :ico_noniewiem: to i głodna....

Pogoda parszywa... więc motor mi wysiadł :ico_oczko:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lip 2007, 12:01

Obrazek

Agatko kochana! to dla Ciebie w tym pięknym dniu!!!
szkoda, że Jagodzianka jest dziś niegrzeczna... :ico_nienie: MUszę z nią poważnie porozmawiać :-D Ale poważnie...szczęścia, miłości...niech córcia Ci rośnie zdrowa i piękna, Życzę Ci, żebyś zawsze czuła się szczęśliwa...nawet jako zmęczona mamusia :-D I dużo, dużo zdrówka!!!

A to dla naszego Krystianka z okazji 2miesięcy...
Obrazek

Ja już po :ico_pranko: i :ico_prasowanko: Hania nakarmiona, wybawiona i śpi...Posortowałam też jej ubranka...za małe już spakowane... :ico_haha_01: Teraz powinnam sprzątnąć chociaż sypialnię, a reszta może jutro?bo dziś mi się już nie chce...A co tam...

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lip 2007, 12:02

zborra, :ico_smiechbig: kupa I klasa - moja wytrzeliła podobną, ale pampers mnie uchronił... hyhyyhyyy

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”