Witajcie
Uleczka bardzo dziekuje za info o szpitalu fajnie jka mozna sie cos dowiedziec pozytywnego wtym szpitalu bo prawie kazda z moich kolezanek tore tam rodzily nazekały na wszystko
takze ja sie nastawilam tez na nie
ale zaczelam ostatnio dochodzic do wnoisku ze co to za roznica gdzie i jak tam wyglada skoro znowu pewnie bede sie meczyc tak jak z Wiki mialam boloe z krzyza i z brzucha
i rodzilam prawie 16 godz
i pewnie teraz tez tak bedzie i nieinteresowalo mnie za bardzo jak wygladaja sale iw ogle tylko zeby sie dobrze mna zaopiekowali chodzi mi tu o położna w szczegolnosci no i lekarza
a reszta juz taka niewazna
takze bardzo dziekuje ci za info i tez bede rodzic e Redłowie niebede nigdzie tam jezdzic
a co do butelek to ja tez niemam jeszcze tylko podgrzewacz po Wiki mi zostal,i kupilam smoczek uspokajajacy areszte pewnie niedlugo bede kupowac
wczoraj wieczorem moja Wiki trzymała mnie za brzuszek i byla taka szczesliwa jak dzidzia zaczela kopac hehe
smiala sie do rozpuku widac w niej taka radosc i mowila ze kop dzidzia kop i spiewala jej kolysanki AAA kotki dwa hehe
dzios idziemy na urodzinki i juz Wiki niemoze sie doczekac bo to bedzie w takim parku rozrywki dla dzieci i juz sie pyta kiedy bedziemy juz wychodzic hehe
dzisiejsza noc byla koszmarna krecilam sie z boku na bok niemogac znalezc miejsca niemoge spac na wznak bo boli mnie strasznie kregoslup i teraz tez mnie doskwiera i bolki mnie jeszcze troche podbrzusze tak jak na okres moze to jakies skurcze takie lekkie niewiem
zobaczymy
ide jeszcze kupic z Wiki jakies kwiatki i cos slodkiego bo doszlam do wniosku ze lepiej bedzie jak damy jej pieniadze bo ma tyle zabawek i ciezko cos wybrac a tak to sama sobie cos kupi
buziaki i do uslyszenia
[ Dodano: 2009-08-28, 11:37 ]
Słuchajcie, w ilu stopniach pierzecie ciuszki
ja tez piore w 60 stopniach i jeszcze sie nic nieskrucilo
hherbatka laktacyjna juz jest zakupiona.
ja narazie niekupuje

bo kupilam z Wiki i potem mialam za duzo pokarmu i zrobil mi sie zastoj i zapalenie piersi takze karmilam wiki tylko 10dni
a teraz poki co niechce zapeszac zobaczymy bo nawet sie nienastawiam na karmienie piarsia bardzo bym chciala ale czasem roznie bywa