Jagna30, nie stresuj sie, kazdy ma prawo decydowac o swoim dziecku, tak, jak uwaza to za sluszne

nikt Cie nie potepia, wyrazamy tylko swoja opinie
jejuuu zimno u Was... u nas cieplo, ale od tygodnia dzien w dzien leje

z tego tytulu nudzimy sie w domu, tzn. ja sie nudze, bo Jasper zawsze znajdzie sobie jakies zajecie, chocby to bylo terroryzowanie mnie
niedawno kupilam sobie nowa rybe, tzn. taka, ktorej jeszcze nie jadlam, wlozylam ja do zamrazalnika i zapomnialam.
dzisiaj sobie o niej przypomnialam i przyrzadze ja sobie na kolacje - polska nazwa brzmi KUREK CZERWONY - hehe, nie wiem, kto te nazwy wymysla... rybka wyglada tak:
http://www.torbaycruises.co.uk/Red%20Gurnard.jpg
fajna, nie?
ach, przez ten deszcz nie poszlismy dzisiaj szukac butow...
tak wiec siedzielismy w domu, Jaspi bawil sie w swoja (ostatnio) ulubiona zabawe - wkladanie klockow do szafek, otwiera kazda szafke po kolei, wklada klocki i zamyka.... wszedzie te klocki!!!
[ Dodano: 2010-01-26, 18:35 ]
izuś_85, co do kolezanki psychopatki, to tutaj coraz czesciej zdarzaja sie takie akcje - chyba po reformie szkolnictwa, nudzi sie malolatom i juz nie wiedza, co ze soba zrobic.... dobrze zrobilyscie, ze zamknelyscie watek
Gie, hehehe teraz Zuzia zlapala za telefon
Agnes, niedawno synek forumowej kolezanki - Iwony H - zadzwonil do Gie, oczywiscie pod nieobecnosc mamy

historia sie lubi powtarzac