Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 lut 2008, 21:29

eeeee no dobra - mówic mi tu :-D jakie sa szanse na zajscie?? co??? 2 dni po jajeczkowaniu ..hmmm

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

20 lut 2008, 21:32

Gosia czy 2 dni to nie wiem dokladnie ale u mnie bylo zaraz po :-D :ico_brawa_01: i dziewczynka jakby co :ico_haha_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lut 2008, 21:33

GLIZDUNIA ja też lubie zmieniac zmieniac zmieniac
a teraz to najchętniej bym se garderobę wymieniła... och...
Ula też wpyla bułeczkę ale z dżemem z czarnych porzeczek i jest zadowolona :ico_haha_01:

kurcze Ewcik... mi też zawsze paplała, że Miłosz szczypior genetycznie po rodzicach :-) bardziej po ojcu bo ja bułeczka z masełkiem teraz jestem :-)
dla mnie OK że nie stoją w miejscu, tylko powoli idą do przodu z wagą i innymi umiejętnościami :ico_brawa_01:
a i przypomniałaś mi, że jutro mam iść zważyć MisiUlkę :ico_sorki:

[ Dodano: 2008-02-20, 20:40 ]
Gosia A, liczę na córę Ula 2 dni po jajeczkowaniu :-D
chyba, że szybko wyskakałaś :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lut 2008, 21:40

Ja się nie znam.........to znaczy...ja z Hanią to celowałam akurat w ten moment i udało się za 1razem :ico_haha_01: więc Gośka...powodzenia i jak co to pożycze ubranka :ico_haha_01: Pracę rzuca jw nonono...może będziesz miała powód już niedługo :-D

Glizdunia to sprzedawaj dalej z powodzeniem!!! a możesz mi się rozejrzeć za jakąś fajną chustą??? chciałabym Cię znów wykorzystać...U nas za mei tai trzeba zapłacić prawie 300zł!!! :ico_puknij:

Ewcik, nie stresuj się!!! nasza lekarka też ciągle się tej wagi Haninej czepiała, a teraz dała spokój. Młoda przybiera jakoś tam...raz 200g w 2taygodnie, a potem 500g w miesiąc...ważne że przybiera i się rozwija ślicznie. Lepiej żeby nie były grubasami już teraz!

Ja witaminę daję...prawie codziennie...o ile nie zapomnę...Ostatnio odpuściłam bo mam vigantol a nie wiem czy jej znów na brzusia nie wadzi i chcę zminić na devikap...ale w cebionie jest i w mleku...więc gra.

Massumi rewelka zdjęcia! :ico_brawa_01:

Jagódka no niby to dużo...ale prawdą jest, że nawet 100lat jej życia byłoby za mało dla Was...znam to...jak ktoś odchodzi czy choruje to boli zawsze tak samo, bez względu na wiek...Ja w tej materii jestem weteranem...2dziadków straciłam jako gówniarz...potem w liceum babcię...na studiach drugą...tą najdroższą....I mimo upływu czasu ciągle boli...Najbardziej boli to, że się powoli zapomina...wygląd, zapach... :ico_placzek: czasem nie lubię o tym myśleć....

Kamizela, ależ szalejecie z tymi zębami!!!

Lady pisz, pisz...I też pokaż nam Mili!

Młoda poszła spać...zaraz muszę do niej zajrzeć, bo pewnie śpi twarzą w pościeli...Bawiła się ze mną jak gość...w ganianego...ale mi daje popalić...hehehe...I zjadła cudownie!!! śniadanko...i kolację...pół parówki i pół kawałka chleba z masełkiem...i z kubasa herbatkę popiła... :ico_brawa_01: Tylko dziadki z obiadem ją gonią po domu...nie wiem dlaczego...Bo śniadania i kolacje zjada już bez większych wariacji...Może czasem mniej...ale zjada...a obiady nadal jakoś nie...Może trzeba jej coś innego zapodać? ale co???????

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lut 2008, 21:46

zborra, moja np. dziś się zajadała klopsikami... zresztą ona mięsożerna, że na palce trzeba uważać :ico_oczko: :-D

Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

20 lut 2008, 21:57

helołł :-D

Iga zgrzyta zębami :-D :ico_haha_01:

i dziś w nocy pierwszy raz sama usiadła...

a wczoraj wcięło mi posta wieczorem i się wkurzyłam i sobie poszłam bo się t t zacinało :ico_noniewiem:

Massumi ale masz córkę intelektualistkę :-D i robi takie same "porządki" jak moja :ico_oczko: no i stoi cudnie - moja to inne etapy zalicza teraz heheheh

Zbora śliczne dziewczynki z Was i fajne kolorki Was otaczają :ico_brawa_01:

Maya jest the best :ico_haha_01: i wąchanie :ico_sorki: a Glizdunia co do pracy to się nic a nic nie dziwię :ico_olaboga: na pewno znajdziesz coś lepszego

a my dajem Iguśce cebion multi 3krople i 1 krople vigantolu - tak lekarka kazała mimo że mlekiem sztucznym karmię :ico_noniewiem: - się pytałam o tą d3 czy dawać a ona że tak bo w mleku to bardzo mało jest i to nie zaszkodzi więc daję ale przekonana to nie jestem :ico_noniewiem:
w ogóle tak swoją drogą to do tej lekarki to też przekonana nie jestem ale to już inny temat...
a jutro idziemy zważyć naszą córkę :-)

dobrej nocki bo mąż mnie wygania od kompa :/
buziaki

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lut 2008, 21:59

anza, trzymaj się a męża Obrazek pozdrów :ico_oczko:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lut 2008, 22:08

goska ale ty sie wstrzymaj moze jak bedziesz :ico_ciezarowka: to sie nie zwalniaj bo bedą ci placic jeszcze
wykoncz ta beznadzieną firme
i nie dziwie ci sie bo ja cie podziwiam ze majac takie malutkie dziecko zdecydowalas sie na prace repa bo to ciezki kawałek chleba

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

20 lut 2008, 22:09

nie przejmuję sie za bardzo wagą Ali, ale musice same przyznać ze od listopada do lutego 600g to trochę mało, a sąsiedzi też byli chudzi Glizdunia jak Alicja była majstrowana, nawet na listonosza nie można zwalić bo listonoszkę mieliśmy

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lut 2008, 22:13

My zmajstrowaliśmy Wiktorka w dniu jajeczkowania :-D wiem, bo zawsze boli mnie wtedy jajnik :-D

Jeśli chodzi o witaminki to u nas niezmiennie 3 krople Cebionu multi i 2 Vigantolu.

zborra druga górna dwójeczka przebije się lada dzień :ico_brawa_01:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”