Strona 109 z 646

: 14 kwie 2011, 13:23
autor: izabelllla123
i jak po spanku? lepiej Ci troszkę
własnie wypcham sucharka w siebie zobacze czy będzie ok, troszke głowa przestała mnie bolieć, ale nadal lekko z przodu pulsuje. Dziekuję Dziewczyny za troskę :-)
A tą rybką się nie przejmuj nie wszystkie połączenia są ok. Teraz już wiesz, że ta kompozycja
do kosza
dokłanie, ja nie lubie ryby w sosie koperkowym, a fuj, najlepsza dla mnie to w panierce chyba jest

: 14 kwie 2011, 13:54
autor: Kinga_łódź
Mnie się dzidzia rozszalała :ico_oczko:
Już jutro ją zobaczymy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Izabela no to wcinaj tego sucharka :ico_sorki:
Może Cię migrenka dopadła :ico_olaboga:
Ja miewałam migreny, teraz w ciąży jakoś mnie omijają :ico_sorki: ale
przed ciążą to masakra.
Jakby mi ktoś dni z życia zabrał :ico_olaboga:
No a przy migrenach mogą być nudności, wymioty :ico_noniewiem:
najlepsza dla mnie to w panierce chyba jest
_________________
Też mam takie zdanie :ico_sorki:
choć teraz ryby mi nie podchodzą :ico_olaboga: no chyba, że łosoś wędzony jak wczoraj :ico_sorki:

: 14 kwie 2011, 14:41
autor: izabelllla123
choć teraz ryby mi nie podchodzą no chyba, że łosoś wędzony jak wczoraj
ja też za rybą nie szaleję, czaserm zjem makrelę wędzoną ale nie z jakimś super apetytem na ryby patrzę

: 14 kwie 2011, 14:48
autor: Kinga_łódź
W sklepie omijam półki z rybami wielkim łukiem, ale taką makrelkę wędzoną to z chęcią
bym wszamała :-D :-D :-D
Mój mężuś ostatnio miał ochotę na szprotki i sam musiał sobie oprawić i usmażyć
bo ja nie dałam rady :ico_noniewiem:

: 14 kwie 2011, 19:22
autor: Kocura Bura
Hej!

Kupiliśmy strój Zuzi :ico_oczko:
I na lody zahaczyliśmy.

Powiem Wam,że my lubimy rybki i zawsze robie w panierce, a teraz chciałam jakoś inaczej i nic ciekawego :ico_noniewiem: Więc zostaniemy przy panierowanych.

: 14 kwie 2011, 20:12
autor: elibell
u nas w panierce rybki, w cieście naleśnikowym na głębokim oleju i na parze i grilowane, różne różnorodne, ja uwielbiam rybę;) a najbardziej łososia:)

: 14 kwie 2011, 21:15
autor: izuś_85
hej

co do rybki to ja właśnie lubię na rózne sposoby :ico_oczko:
i ostatnio często robie ze szpinakiem czy koperkiem, jak dobrze jest coś doprawione to nie ma szans zeby nie smakowało :-D mniam, smaka juz mam :ico_sorki:
http://www.naobcasach.pl/forum/viewtopi ... 6&start=10 :-D mniammmm

nie mam weny jakos, strasznie boli mnie brzuch i juz bym chciała zobaczyc okruszka :ico_sorki: najadłam sie winogron i wzdęta jestem jak balon :/

: 14 kwie 2011, 21:20
autor: Kinga_łódź
Kocura fajnie, że zakupy udane :ico_brawa_01:

Izuś czasem są takie smaki i potrawy których nie powinno się mieszać :ico_sorki:
I nawet dobre doprawienie niewiele da :ico_sorki:
No chyba, że by w ogóle zabić smak potrawy :ico_noniewiem:

A mnie głowa boli :ico_noniewiem: lece na kanapę :ico_sorki:
Nie wiem czy wpadnę od rana, ale po powrocie od lekarza napewno :ico_oczko:

: 14 kwie 2011, 21:29
autor: izuś_85
Izuś czasem są takie smaki i potrawy których nie powinno się mieszać :ico_sorki:
a kto powiedział ze nie da sie zrobic smacznej ryby ze szpinakiem? :ico_oczko:
coś o tym wiem :-D jakby co to zapraszam na rybkę :ico_sorki:
a w sosie koperkowym łosoś to klasyk w karcie menu najlepszych restauracji :ico_noniewiem:

: 14 kwie 2011, 22:43
autor: elibell
izuś_85, jestem pełna po pachy ale jak czytam o tych rybkach, sosie koperkowym czy szpinak to mi ślinka leci:) Cuda się miesza i wychodzą boskie smaki Kobietki trzeba tylko popróbować ze smakami:)
Mi mąż wczoraj dał fasolkę szparagową z masłem czosnkowym (u nich tak podawana w restauracji) cudo, jeżeli oczywiście lubi się czosnek:) i fasolkę, i teraz fasolka u nas z bułką na masełku czosnkowym będzie serwowana.