Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 lip 2007, 12:02

Oj coś dziś brak nam humorków. :-D
Nie, nie kochane u mnie na początku też nie bylo tak różowo z mężem, ale człowiek się "dociera" po tylu latach, wie czego może się spodziewać po drugim, uczy sie kompromisu i wybiera mniejsze zło czyli święty spokój i ugoda.

Zbora jeżeli chodzi o karmi to u mnie bylo tak samo, wypiłam dwa i mały miał rewolucję, kupa za kupą i przechlapane więc odstawiłam to niby wspomaganie.
A jeżeli chodzi o fotki golasków, to nawet w regulaminie forum jest coś chyba takiego, żeby nagusków nie wklejać właśnie z tej przyczyny.

U mnie też deszczowo i uciekam przytulić się do mojego szkraba, bo marudzi.

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

25 lip 2007, 12:08

Agatko w dniu Twoich urodzin dużo zdrówka i szczęścia, Aby Jagódka sprawiała Ci wiele radości
Obrazek

[ Dodano: 2007-07-25, 12:14 ]
no i oczywiście dla Krystianka wszystkiego najlepszego z okazji skończenia 2 miesiąca życia
Obrazek

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lip 2007, 12:15

AAAAA Jagódka !!!!! :ico_prezent:
SPEŁNIENIA MARZEŃ !!!!

Obrazek

a ja znalazłam jagodzianki.... hehehee :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:
Obrazek

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lip 2007, 12:19

chyba sie dzisaj napije :)))))) nie ma to jak denaturka :ico_brawa_01:

bardzo dziekuje za pamiec kochane jestescie a ja coraz starsza :)

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lip 2007, 12:19

Krystianku nasz malutki rośnij duży, okrąglutki.... :ico_brawa_01: :-D :ico_brawa_01:
Obrazek

[ Dodano: 2007-07-25, 12:21 ]
jagodka24, zaśpiewaj nie liczę godzin i lat.... :-D
Bo ja śpiewam jeszcze, o tym że nie liczę zmarszczek :ico_oczko: :-D

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

25 lip 2007, 12:25

Najlepsze zyczonka dla Jagodki przesyla Daria i Maya :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Nasza wspaniala Maya juz spala ale obudzily je resztki kupy..i od razu wielgachne oczy...no i nie spi...a ja znow padam ze zmeczenia.Wczoraj wieczorem to juz bylam taka slaba ze zbolu glowy nie moglam wytrzymac i ratowalam sie paracetamolem...a dzis z rana juz to samo...spac si chce a mala nie chce mi pozwolic :ico_zly:
posadzilam ja w lezaczku i licze na to ze z nudow zasnie albo zabawki ja uspia :ico_oczko: .Najlepsze jest to ze uz usypiala przy cycu ale gadania sie jej zachcialo w polowie posilku i gugu..i agu..i usmiechy a ja udaje wtedy ze spie i podgladam jednym okiem-to juz sie kilka razy udalo...ale nie dzis bo sie tak rozgadala ze az A.sie pbudzil i zaczal sie smiac bo gadala pelnymi zdaniami...hehe

Jeszcze dzis mielismy jechac obejrzec mieszkanko ktore znalazlam na necie ale jeszcze nie dzwonili z agencji-pewnie chca nas wyrolowac...normalne...
a popoludniu przychodza znow ogladac to mieszkanie w ktorym aktualnie mieszkamy bo jest na sprzedaz....i znowu wizytacja :ico_zly: :ico_olaboga:

pogoda beznadziejna znowu!!!leje od rana...czyli dzien do d...bo co tu robic z mala kroliczka jak nie spi?!Odzywa sie wlasnie z pokoju ,jeszcze nie spi,gada do zabawek...ciekawe jak dlugo..kiedy bedzie ryk??? :ico_noniewiem:

ja jeszcze z pytankiem..jak wyglada biegunka u takiego malego dziecka?

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lip 2007, 12:38

Sikorka masz rację...człowiek dopiero po czasie uczy się, że życie jest zbyt krótkie żeby je sobie psuć jeszcze kłótniami...i to o duperele...Mam nadzieję, że uda nam sie wszystkim to szybko zrozumieć i przetłumaczyć naszym mężom...

A co wszystkie się uwzięły na Kubusia Puchatka????

Massumihm...jaki pyszny alkohol....nalewka jagodowa, może dziś się upijemy???

Glizdunia no to mała daje czadu, niezła jest...Kurczę, a nie możesz jej czymś zmęczyć, żeby choć godzinę przespała???
Powodzenia z mieszkaniem...
A o biegunce nic nie wiem, choć kiedyś już szukałam o tym...ale nie pamiętam :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa
Trzy tysiące lat minęło...

25 lip 2007, 12:50

jagodka24, wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek :ico_buziaczki_big: :ico_prezent:
GLIZDUNIA, http://serwisy.gazeta.pl/zdrowie/2,5116 ... OROBY.html troszke o biegunce ;)

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lip 2007, 12:58

Mnie zaczyna boleć gardło więc w sumie, może ta jagodzianka by pomogła hyhyyy :ico_oczko:
Miłosz wrócił ze spaceru i obudził Ulę ludzieeeeeeeeeeeeee !!! Trzymajcie mnie!!!

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

25 lip 2007, 13:08

massumi, trzymam CIę :-D

Gardło, hmm, poważna sprawa. Ja od wczoraj nie mówię prawie. Z nosa mi leci, w kościach łamie, ehh ta pogoda mnie wykańcza.......

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”