Najlepsze zyczonka dla Jagodki przesyla Daria i Maya
Nasza wspaniala Maya juz spala ale obudzily je resztki kupy..i od razu wielgachne oczy...no i nie spi...a ja znow padam ze zmeczenia.Wczoraj wieczorem to juz bylam taka slaba ze zbolu glowy nie moglam wytrzymac i ratowalam sie paracetamolem...a dzis z rana juz to samo...spac si chce a mala nie chce mi pozwolic
posadzilam ja w lezaczku i licze na to ze z nudow zasnie albo zabawki ja uspia

.Najlepsze jest to ze uz usypiala przy cycu ale gadania sie jej zachcialo w polowie posilku i gugu..i agu..i usmiechy a ja udaje wtedy ze spie i podgladam jednym okiem-to juz sie kilka razy udalo...ale nie dzis bo sie tak rozgadala ze az A.sie pbudzil i zaczal sie smiac bo gadala pelnymi zdaniami...hehe
Jeszcze dzis mielismy jechac obejrzec mieszkanko ktore znalazlam na necie ale jeszcze nie dzwonili z agencji-pewnie chca nas wyrolowac...normalne...
a popoludniu przychodza znow ogladac to mieszkanie w ktorym aktualnie mieszkamy bo jest na sprzedaz....i znowu wizytacja
pogoda beznadziejna znowu!!!leje od rana...czyli dzien do d...bo co tu robic z mala kroliczka jak nie spi?!Odzywa sie wlasnie z pokoju ,jeszcze nie spi,gada do zabawek...ciekawe jak dlugo..kiedy bedzie ryk???
ja jeszcze z pytankiem..jak wyglada biegunka u takiego malego dziecka?