Lady, wyobraz sobie, ze ja robiłam prace dla kolezanki i coż, .... nie przypomina ci czegos. ? Reszta tez na zamówienie.
Wprawdzie nie mój styl ale takie miały być nie komentujcie za bardzo.
a jesli moge ci cos doradzic to przy wycinaniu postaci daj sobie na wtapianie tak ze 2 piksele i wygladzanie ja daje na 10 , i wtedy wychodzi tak" gladko "
a ja zrobiłam kolejny lifcik - jak go zobaczyłam to nie mogłam mu się oprzeć... taki prosty, a tyle ma uroku (oczywiście oryginał a nie mój)...
a oryginał to praca DLynch kwiatuszki to pędzel do photoshopa od jojosangm z deViantArt
JPo, napisze ci to samo co napisalam na SL
Joasiu toba to chyba trzeba potrzasnac porzadnie , kochana twoje skrapy sa rewelacyjne i wielu przypadkach lepsze od orginalu!!!!
[ Dodano: Sob 28 Lip, 2007 14:53 ] do tych wczorajszych sieci i butelek dorobiłam, pasujące tematycznie, spławiki i haczyki, które na tej sieci można zawiesić...
[ Dodano: Sob 28 Lip, 2007 15:54 ] no i są kolejne butelki... tym razem moje .... malowałam je patrząc na to zdjęcie - podaję po to, żeby mi ktoś nie zarzucił, że znów coś ukradłam...
[ Dodano: Sob 28 Lip, 2007 16:14 ] musiałam wymienić te butelki w tym skrapie... te mi się bardziej podobają...