Awatar użytkownika
biniu_s
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

19 mar 2012, 23:39

biniu_s, kurka,no to co to Twoje dziecko zabarykadowalo sie i nie chce wyjsc? :ico_nienie:
Popatrz, jeszcze w brzuchu a już zdaje sobie sprawę co za horror je czeka na tym świecie i z takimi rodzicami, pewnie temu się tak broni :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

19 mar 2012, 23:51

Popatrz, jeszcze w brzuchu a już zdaje sobie sprawę co za horror je czeka na tym świecie i z takimi rodzicami, pewnie temu się tak broni :-D :-D :-D
- heheheehe :-D

Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

19 mar 2012, 23:54

Bry wieczór,
melduję się, że żyje :-D
Kingoza, Biniu, Sylwia brzuszki super :ico_brawa_01:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za kolejne tygodnie

Padam na twarz, więc się nie rozpisuję....
rano się odezwe

Awatar użytkownika
kingoza
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 mar 2012, 06:41

biniu[/b ]szkoda ze maly to taki uprarciuszek :ico_sorki:
trzymajcie &&& .. zaraz jedziemy na wizytke... :-D

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 mar 2012, 09:07

witam!!!
dzis slonko swieci wiec na pewno na spacerek sie wybierzemy
biniu_s, moja doktorowa jak rodzilam kazala mi sie zglosic w dniu terminu i wywolanie robila.
kingoza, trzymam kciuki aby cos sie ruszylo. jak cos to na pewno bede dawala znac

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 mar 2012, 10:01

Hej ja dziś :ico_spanko: nocka fatalna mała marudziła jadła co 3 h , Franek tez chodził raz do mnie raz do męża do łóżka i tak kursowałam :ico_olaboga: a na dodatek moja sąsiadka co mieszka pode mną tez urodziła w piątek córeczke wczoraj wrócili do domku maleństwo tak im sie darło całą noc :ico_olaboga: ojjj nasi dookoła sąsiedzi bedą mieli wesoło dwoje noworodków :ico_olaboga: :ico_haha_01: .

Franek pójdzie z babcią do lekarza . Jejku jaki on jest zazdrosny kocha Ule ale ciągle na mnie wisi , ciągle chce żebym go całowała i przytulała. Ciągle mu mówię że go kocham i przytulam ale tak mi brakuje chwili żebym usiadła i tylko dla siebie miała czas Ula narazie duzo czasu mi nie zajmuje ale Franek maruda sie taki zrobił :ico_olaboga: .

Awatar użytkownika
Sylwia
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

20 mar 2012, 10:05

witajcie :ico_ciezarowka: i mamusie :)

asiab, franus slodziak :) zazdrosny o mame a co :)
zdroweczka dla niego :)

u nas wiosennie :) kupiłam balerinki bo adidasów nie dam rady wiązać..
dzis na 15 jade z mezem do przedszkola :) przedstawienie będzie wiosenne..

właśnie podrukowałam zgłoszenie do przedszkoli..

[ Dodano: 20-03-2012, 09:06 ]
kingoza, daj znac po wizycie :) ależ jestem ciekawa która teraz się rozpakuje :-D

[ Dodano: 20-03-2012, 09:32 ]
ale zaczęło wiać ;/ Wrrrrr :ico_zly:

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 mar 2012, 10:53

Dzien doberek,

u nas tez slonca nie ma :-/

Trzymam kciuki za wizyte Kingoza&&&

Asiu, Franek zachowuje sie normalnie jak na zaistniala sytuacje... Musi to sam "ogarnac" ale to potrwa. Moze zamow mu jakas koszulke T-shirt z napisem "Starszy Brat" i wtedy jego status w jego oczach ulegnie zmianie? Przeciez to powod do dumy ;-)

Ja dzis spalam dobrze, ale znowu mi slabo, teraz to juz codziennie mi slabo...

evvelka
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

20 mar 2012, 11:03

Dobry Dzien..

U nas dzisiaj bardzo słonecznie, wkooońcu :)

Wcinam sniadanko i.. mam bardzo zapracowany dzien.. minaowicie..
cały dzien musze lezec w lozku..:D
Oby do srody, bo mam wizyte mam nadzieje ze ten terror sie skonczy :P

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

20 mar 2012, 11:16

witam i ja,juz po wizycie - wyniki ok,nie badal mnie i pytal czy pod koniec kwietnia przyjade do Slawna na ciecie :ico_szoking: Powiedzialam,ze juz sie umowilam tu z lekarzem na 1 maja,ze jak on mi da skierowanie,to tamten w Koszalinie zrobi,wiec luz ale mowi,gdybym chciala wczesniej,to mam dac znac :ico_szoking:
Ostatnio tez mi tak mowil ale odradzal,bo mowi gdyby sie cos dzialo,to malego wywioza,a dzis wrecz mnie namawial :ico_olaboga:

Kolejna wizyta 3 kwietnia :ico_oczko:

A maz moj rano pyta,czy przygotowalam ubrania dla Zuzi ( bo ja rano zawozilam Andrzejka i odrazu do lekarza),wiec mu powiedzialam,ze Zuza ma porzadek w szafie bluzki leza na bluzkach,spodnie na spodniach,rajstopki w szufladzie,wiec niech sam cos wybierze -wracam,patrze a Zuzka w sukience paraduje,pod sukienka rajstopki i leginsy 3/4 i uczesana w kitke :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: Szok,bo moj maz zawsze sciemnia,ze on nie wie gdzie co lezy,nie umie uczesac itd a jak raz sie pstawilam,to prosze jak sie spisal pieknie :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”