Awatar użytkownika
Sylwia
Beze mnie to forum nie istnieje!

20 mar 2012, 11:27

A maz moj rano pyta,czy przygotowalam ubrania dla Zuzi ( bo ja rano zawozilam Andrzejka i odrazu do lekarza),wiec mu powiedzialam,ze Zuza ma porzadek w szafie bluzki leza na bluzkach,spodnie na spodniach,rajstopki w szufladzie,wiec niech sam cos wybierze -wracam,patrze a Zuzka w sukience paraduje,pod sukienka rajstopki i leginsy 3/4 i uczesana w kitke :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: Szok,bo moj maz zawsze sciemnia,ze on nie wie gdzie co lezy,nie umie uczesac itd a jak raz sie pstawilam,to prosze jak sie spisal pieknie :-D
:509: :509:

bo z facetami krótko trzeba :) ale ogromne :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla męża :) spisał sie na medal !!!!

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 mar 2012, 11:29

Rybka, ciekawe czy finansowych benefitow szpital nie ma za tym ze do tej cesarki tak cie lekarz namawial :-D Moze im brakuje do "normy" :ico_haha_01:

A maz spisal sie super, moj jak ubierze Nell to masakra hehe ale ja nic nie mowie niech ubiera :-D Dobrze ze z chlopakiem nie bedzie tyle zachodu z ubieraniem:portki, bluzka i bielizna :ico_sorki: bo ja serio mam dosc juz tych kokardek, spineczek, falbanek :ico_sorki: ...i koloru rozowego , bleeee

Evvelka, no to masz pracowity dzien przed soba :ico_haha_01: Ja w 1 ciazy tez lezalam w domu kilka tygodni i bardzo fajnie to teraz wspominam, telepawka po fenoterolu, obiadki przez mamusie gotowane i pamietam ze pochlanialam ksiazke za ksiazka, ahhh... jak to bylo fajnie... teraz nie pamietam kiedy ksiazke przeczytalam :ico_noniewiem:

Cisnienie na dzisiaj 92/54

i jak tu funkcjonowac????????????

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

20 mar 2012, 11:38

dziewczyny, kto to Kamila_toruń ? bo widzę ją na radosnych. :-D

Awatar użytkownika
Sylwia

20 mar 2012, 11:41

dziewczyny, kto to Kamila_toruń ? bo widzę ją na radosnych. :-D
no tez widzialam asiab napisała a ja jej nie znaju :P

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 mar 2012, 11:50

dziewczyny pomozcie bo sie zdecydowac nie moge ktora naklejke wybrac do zuzi pokoju
Obrazek
Obrazek
Obrazek

agasio
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

20 mar 2012, 11:51

witam mamusie i :ico_ciezarowka:
U nas dzis wietrznie, ale słonecznie, wiec jest nadzieja na spacerek.
Mój mezo sie rozchorował, grypsko go złożyła, wieć mam mało czasu, bo sama musze ogarnąć, dom, trójke dzieciaków i chorego męzusia. Dodatkowo doszły odwiedzinki, bo wszyscy chca zobacyzćmałą niunię;)
Gratuluję wam szczęscliwych kolejnych tygodni!!!!
Biniu, Kingozie i Asieńce, życze aby sie juz szczęsliwie rozpakowywały, w końcu od jutra wiosna na całego, wiec fajne daty sie dzieciom szykują!!!
Moja Ola grzeczna, coraz mniej śpi, a coraz wiecej sie rozgląda. Jutro musimy sie wybrac na kontrolna bilirubine i może jak pogoda dopisze to na krótkie wiosenne zakupy wyskoczymy.
Pozdrawiam i zmykam :-)

[ Dodano: 20-03-2012, 10:52 ]
wiśnia- wszytskie śliczne, ja osobiście wybrałabym trzecią.

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

20 mar 2012, 11:52

Moze im brakuje do "normy" :ico_haha_01:
- hehe,nie wiem,z tego co wiem to tu w Koszalinie wlasnie ograniczaja ilosc CC do minimum,dlatego taki stres maly mam,ale mysle,ze skoro umowiona jestem z lekarzem,to nie bedzie jaj :ico_noniewiem: Najwyzej sie zawine do Slawna :ico_oczko:
moj jak ubierze Nell to masakra
- no moj Andrzejka zawsze jakos ak nie tak ubierze,bo np uwaza,ze jest zimno i zakalda mu cieple ubrania - nie patrzac na to,ze nic do siebie nie pasuje :ico_noniewiem: A ta gwiazde dzis wystroil na medal :ico_brawa_01: Nawet leginsy,bo ostatnio pokupowalam w lumpku po 2 zl takie fajowe leginsy 3/4 do nauki sikania,zeby miec duzo na zmiane i rozmawialismy o tym,ze pod sukienki trzeba jej zakladac,bo nam sie nie podoba jak nasi znajomi ubieraja swoja core - latem nic pod sukienke jej nie zakladaja,tzn majtki ma ale nic wiecej i czesto siada tak szeroko i wszystko je widac :ico_olaboga: mowie do meza,ze ja bede Zuzi jakies spodenki krotkie albo leginsy zakladac,bo mi sie takie cos nie podoba a wiadomo,ze jest taki etap,ze dziewczynki ta kiecke odwijaja bezwiednie :ico_olaboga: i skubaniec zapamietal,co mowilam :ico_oczko:
Cisnienie na dzisiaj 92/54
- niziutko :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Sylwia

20 mar 2012, 11:53

wisnia3006, to mnie zastrzelilas 3 sa piekne ..moj typ ostatnia :)

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 mar 2012, 11:53

i kolor. sciany beda jasny fiolet a naklejka nie wiem czy fiolet czy ciemny roz
Obrazek
Ostatnio zmieniony 20 mar 2012, 11:55 przez wisnia3006, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

20 mar 2012, 11:54

wisnia3006, super te naklejki,ja jestem za numerem 1 i 3 :ico_wstydzioch:

agasio, witaj szczesliwa mamusiu :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”