dokladniei wiem ze bedzie wszystko dobrze,

LAKIER DO WLOSOW Z NIVEAemilko odebralas juz te prezenty z rossmana??
co tam jest ciekawego warto pojechac???
michal wrocil mowi ze fajny jest srem podobalo mu sie, no przetarl szlak hahahaha
mój lekarz twierdzi że przynajmnie mam odczekac kilka lat , raz że cholestaza uszkadza bardzo wątrobe ( musze isc do jakiegos lekarza żeby zobaczył co z moją wątrobą czesto miewam zgagę tak jak w ciąży a wczesniej nigdy w życiu zgagi nie miałam a przez tą cholestazę to az mi żółć podchodziła bleeeeasiab napisał/a:
ale mi nie wolno jeszcze
akiedy bedziesz mogla?
superwrocilismy po kontroli, Marcysiowi mija
racja ja tak czesto mysle że za szybko ten mój franek rosnie tak szybko to wszystko mijażal że te emocje robienia testu ciążowego, usg, zakupy dla dzidziusia itp. są już za mną.
mówiła że czasu nie ma że tylko w pracy może coś napisać bo małemu musi poświecić uwage, nie daje jej spokoju pewnie tak jak u mnie Tosia, kurcze mam już dość jej chodzenia, dużo więcej trzeba pilnować niż w chodziku, jestem strasznie zmęczona, nie wiem co sie ze mną dzieje, tylko bym spała i spała w dzień a w nocy nie mogęFranek zasnął 15 min temu padł jak kawka![]()
Tak sobie myśle że coś naszej Eli i Kubusia nie było dzisiaj i wczoraj czy ktoś coś wie dlaczego ich nie ma ?
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość