- zdrówka zyczę
Dziś poszłam znowu do przychodni bo mi sie nie podobała i co się okazało... znowu jest chora... Tyle że tym razem osłuchowo jest ok, ale co mi z tego. W czwartek wzięła ostatni antybiotyk a od wczoraj od nowa...
Umówiłam młodą do naszej laryngolog, ale dopiero na 3 kwietniai to prywatnie.... ale mam do tej babki zaufanie i dobry specjalista z niej.
a żeby bylo zabawnie to dziś dowiedzieliśmy się od Martyny wychowawczynie że chcą ich grupę zlikwidować. Mała frekwencja, a radni szukają oszczędności...![]()
![]()
Chcą ich grupę połączyc z 3-latkami... super moja ma 5 lat i chcą ją uwstecznić?? Mamy zebranie 1 marca w tej sprawie. Jak będą tak pogrywać to Martyna wogóle nie będzie chodzić, a od września jako grupa 5-latków będzie nie do ruszenia, bo to już obowiązek szkolny
- nam lekarka (nie nasz pediatra) poleciła na katar maść BACTROBAN do nosa, drogi bo 45 zł za 3g ale mówię że działaa wiecie,moja też coś zaczyna smarkać,takie gilki z nosa za każdym kichnięciemdzisiaj jej stopki wymoczę i dam nurofen na noc
![]()
a co się z tą maścią robi?- nam lekarka (nie nasz pediatra) poleciła na katar maść BACTROBAN do nosa, drogi bo 45 zł za 3g ale mówię że działa tylko na receptę. Teściowa pracuje w przychodni to nam recepte załatwiła i po katarze ani sladu. Nie leci z nosa, nie chlipi w nim, śpią spokojnie w nocy.
- aplikujesz maść wielkości główki od zapałki do dziurek nosowych, ściskasz nosek i juz ... ja własnie sobie zastosowałam bo bardzo mi z nosa leci i działa rewelacyjniea co się z tą maścią robi?
- ja zawsze smarowałam stopy, ponoc nie mozna smarować zarówno klatki i plecówa ostatnio nawet pediatra na noc stopy kazala smarowac
ja chodziłam prywatnie u nas w Olkuszu, ale niestety zamknęła gabinet, ale umówiłam się z nią że w razie czego mogę do niej pojechać do Katowic. Wcześniej tam można było jechać z funduszu a teraz nie podpisali im umowy i tylko prywatnie przyjmuje. Za wizytę biorą 120 zł a jak robisz badania alergiczne to 200 zł. Bo ona jest alergologiem i laryngologiem.możesz mi dać namiar na laryngologa?? a ile za wizytę bierze? w prawdzie już z Maćkiem byłam i mi powiedziała że nie ma 3 migdała, ale jest ciutke powiększonyto ja juz sama nie wiem czy ma ten migdał czy nie ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość