Cześć laseczki. Troche mnie nie było bo jakos czasu mi brak przez tego moojego Łobuza. przeczytac to Was przeczytam ale z pisaniem gorzej Ale dzis jestem i stawiam bo dzis Kubuś ma 11 miesięcy a za miesiąc roczek!!!!
Nocki teraz mam lepsze bo Kubus budzi mi sie tylko koło 4 i poxniej juz po 6. Tak więc mozna sie wyspać.
[ Dodano: 2009-02-17, 08:39 ]
No i jeszcze sie wyżalę Dzis moja teściowa przyszła do Kuby i spytała się tak : co zrobicie z dzieckiem jak ja za miesiac wyjadę??? ( że nie wspomne jak teść mówił, że on sam zajmnie się dzieckiem ) No i jestem w kropce. Pewnie pójde na urlop bezpłatny bo nie mam co zrobic A do złobka to jeszcze za wczesnie , bo myslałam dopiero od września go tam dać. Jeszcze jak ja się zapytałam czy bedzie dzisiaj u nas w mieszkaniu czy u nich to odpowiedziała mi tak : no chyba tu zostaniemy bo dziadek powiedział, że nie bbędzie się nim zajmował!!!!! Zrobiło mi sie troche przyko i strasznie szkoda zrobiło mi się dziecka!!! Bo to wygladał tak, jakby Go nikt nie chcial!!! Ale jest świnia , że tak napisze bo ja to bym tak nigdy nikomu nie powiedziała. No to się wyżaliłam. No ale jak mogła mi to nawet powiedzieć?!!!