witaski
u nas zimno kochane baardzo nawet nie wychodzimy na dwór brrr,do tego znajomy nam dał za darmo panele i teraz mój mąż z tym znajomym kładą nam w kuchni i w przedpokoju
Donatka No własnie Milena wciska sobie piastki do buzi ślini sie tak,ze potrzeba sliniaczka jest,mieli językiem tak jakby jej coś przeszkadzało w buzi i marudzi płacze szkoda mi jej bo nie wiem jak jej pomóc,a jak włoze jej do ust pieluszke i pojeżdze po dziąsełkach to na moje oko pierwszy bedzie zabek po lewej stronie na dole
Tibby jej Ty piszesz o drugiej wizycie co do bioderek a jak mysmy sie zapisały na USG bioderek to dopiero teraz 30-ego idziemy jakas masakra z tymi ich terminami
Małgosiu pieknie Ci maluch śpi
MonikaAA tak własnie kochana robie co wtorek u nas jest taki ciuchlandzik,ze wszystkie ciuszki sa po 3 zł i jak tylko mam jakś grosz śmigam i kopie,w ten wtorek jak mąż coś zarobi od razu polece,bo na prawde dzieciaczki tak szybko rosna teraz,ze masakra,a Twój Patryk jest sliczny i juz taki malutki mężczyzna sie robi
sosna dokładnie kochana Milenka jeszcze jakis czas temu wiecej potrafiła niz teraz czasem wydaje mi sie,ze zaczyna sie cofac w rozwoju
jest dzień jak wam pokazałam filmik,ze gada cały dzień a jest dzień,ze wogóle powaga i nic nie powie,jest,ze połozy sie ją na brzuszek i slicznie główke trzyma i patrzy się za mną,a jest dzień,ze ryk niesamowity i główka w koc ,dobrze,ze przynajmniej zaczyna raczki wyciagac po zabawki usmiecha się w glos piszczy itd a obiadek dzis tak pieknie zjadła,ze nawet nie musiałam jej przebierać bo sie wogóle nie wybrudziłysmy
Pisałyście o leżaczkach bujaczkach od którego miesiąca można je stosować?
ja mam taki bujaczek leżaczek z chustawką i juz jak wlasnie mała miała miesiąc wsadzałam ją tam i sie bujała teraz nie za bardzo go lubi wiec w nim tylko jemy obiadek