Raczki i slinka to normalka juz od jakiegos czasu!!!
Mordeczka hehe bańki tez byly

doris,aniaaa wszystkie najlepszego dla córeczek :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent:
moja spi wiecej, nawet 3 godziny w dzien!! a sypiała po 20-30 minut, wiec sie poorawiło, ja mysle ze ustala 2 dłuzsze drzemki sobieM0rD3CzKa, - no chyba można - ja karmię piersia i już byłam - bo tez taka biała ..Mróweczka, - ty mnie nie załamuj .. mój teraz sypia po 30 min ... i może być gorzej???? no bo dzieci coraz mniej sypiają ??? .... toie wspołczuje ... jak mu zajmujesz czas??
kurcze co to moze byc??zauwazylam dziś u Rysia takie "pajączki" pod prawym oczkiem-tzn takie jak naczynka coś!!!
macie moze u swoich Bomboli takie coś??
gdzies zobaczylam,ze to moze byc nawet przyczyna marskosci watroby-ale u takiego Malucha??
Chyba pojde niech Go obejrza!!!
Nie wiem co to może być, ale nie czytaj za dużo, bo po tym człowiek się tylko nakręca niepotrzebnie i się martwi, najlepiej idz do pediatry niech zobaczy i sie wyjaśni!zauwazylam dziś u Rysia takie "pajączki" pod prawym oczkiem-tzn takie jak naczynka coś!!!
macie moze u swoich Bomboli takie coś??
gdzies zobaczylam,ze to moze byc nawet przyczyna marskosci watroby-ale u takiego Malucha??
Chyba pojde niech Go obejrza!!!
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość