Ja zdecydowanie buty i kosmetyki. Drogerie to staram się omijać szerokim łukiem, bo jak tam już wpadam to z mojej wypłaty zostają same strzępy :P. No i jeszcze herbaciarnie... Moje kochane, piękne herbaty i pyszne kawy...
ubóstwiam kupowanie torebek! a szczególnie tych z wyższej półki bo są naprawdę świetnie wykonane. Miałam już dość tych tańszych, które szybko się psują. Mój faworyt to Valentini :)
Heh, może nie lubię samego procesu zakupów (dużo czasu, mierzenia, podejmowania decyzji), za to uwielbiam mieć. :)) Najbardziej lubię mieć sukienki, torebki i kapelusze. Aaa, i fajne, oryginalne rajstopy. :))
Ja uwielbiam torebki! Jestem uzależniona od ich kupowania. Ostatnio odkryłam świetny butik Via Vai w Warszawie. Mają tam cudowne skórzane torebki od włoskich projektantów. Nie mogłam się oprzeć i kupiłam dużą wielofunkcyjną torbę Gapsa. Jest rewelacyjna, można ją nosić jako kuferek, prostokąt lub shopper. Możecie zobaczyć na ich stronie jakie śliczne są te torby.
Ja z kolei najbardziej lubię kupować odzież, w sklepach internetowych,gdzie mam szeroki wybór oraz niższą cenę. Wystarczy tylko trafić na dobrą,rzetelną firmę.