wisnia3006, w sumie nie mam pojecia co Ci poradzic bo stalam w tej samej sytuacji tyle ze z bratem i nie wiedzialam co mu powiedziec a jak probowalam to sie obrazil

kiedy przyjechal do Danii to przychodzil do nas codziennie i nie patrzyl czy czlowiek zmeczony, czy moze ma ochote na przytulanki, i do tego trzeba bylo goscic a to wiele energi zabiera takie siedzienie i gadanie, jeszcze on jest troche zdepresjowany wiec trzeba bylo wiecznie siedziec i go pocieszac

probowalam najpierw tak delikatnie ze albo gdzies jedziemy wiec nie bedzie nas w domu , ze albo chcemy miec romantyczny wieczor we dwoje, telefon przestalismy odbierac to zaczal przychodzic bez zapowiedzi i w koncu probowalam z nim porozmawiac ze milo nam ze przychodzi ale bardzo bysmy docenili gdyby pozwolil nam czasami przebywac samymi, zeby nie mial nam za zle, tylko teraz stworzylismy swoja rodzinie i chcielibysmy pobyc tez czasami sami ze soba, no ale jak mowie sie obrazil. Bo on dobrze chcial, tesknil za rodzina, kontaktem z ludzmi, tylko troche nachalny byl
Lilcia jest jak anioleczkek, kolejny dzien spokojniusia

pewnie rzeczywiscie sie denerwowala jak bylam zestresowana chorobskiem

i super spi na dworzu, wystawiam ja dwa razy dziennie, raz z rana, raz po poludniu i spi jak zabita
[ Dodano: 2010-05-20, 20:25 ]
kaczorek,

ja z moja tesciowa bym tak niewytrzymala masz zlote nerwy! A. mama nalezy do takich negatywnych ludzi po prostu wszystko negatywnie powie, jakby nie widziala niczego innego jak zle strony wszystkiego

Przyklad :
* Ten blat kuchenny ( blat kuchenny z drzewa ) to pewnie potfornie miec taka, nic na niej kroic nie mozna*
* nie ale uzywamy deski, po za tym jest ta szklana*
*ta szklana to straszne, latwo moze peknac*
*nie, jest przeznaczona do uzytku w kuchni, peknie jesli walniesz w nia mlotem pieciokilowym. Po za tym latwo sie czysci*
*ach tak, pewnie duzo srodkow do czyszczenia uzywacie na ta plyte*
Od jej komentarzy to glowa mnie boli, i ciagle sie pyta czy A. aby nie przepracowywuje, czy nie jest zestresowany, ze pewnie ma duzo do roboty w domu, zebym mu dala luzu
Co do diety to ja tez zadnej nie stosuje i co Lilcia zyje, a jem wszystko. Moja mama przy Julci tez byla oburzona ze nie chce stosowac diety

Niewiem po kiego kija czlowiek ma sobie odmawiac jesli dziecku nic nie jest???