Cześć :)
melduję się na kawce. Przez ostatnich kilka dni mam straszny problem z wejściem na TT, strony się nie ładuję i nie dość, że nie mogę was poczytać to z pisania też nici bryyy

U nas wszystko po staremu, Krystianowi idą zęby, marudny strasznie i tylko chodzi i mama mówi, nie raz aż ręce opadają. Ostatnio młody ma strasznego bzika na punkcie oglądania książek, bieże książkę siada w fotelu i ogląda najczęściej zwierzęta przy tym tak śmiesznie miałczy, szczeka i beczy, nieraz mam ubaw po pachy. Jak tylko dorwie ołówek lub długopis mam popisaną podłogę, a ostatnio nawet na ścianie w kuchni się podpisał, ech mówie wam rozrabiaka z tego mojego synka.
DELICJA - nie smutaskuj się

, a teściową olej, zajmij się Oleńką i nie słuchaj jej wogóle, głupia z niej baba i tyle

.
KATRIN - super ma Antoś ten fotel i jaki zapatrzony w bajkę. Krystian nie lubi oglądać bajek, zdecydowanie woli rozrabiać i patelnią się bawić. Kurcze, a z bankiem to miałaś przezycia, ale najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło.
KOLKA - nie no jak czytam Twoje posty o teściowej to mi ręce opadają, wiesz co najlepiej jej nie wpuszczaj do domu
CARO - tak jak pisałam na Naszej Klasie, super wyglądasz, ciąża Ci służy, a Filipek ładnie rośnie w brzuszku

Brawa duże dla Oskarka za nocnikowanie.
HEKTORKA - śliczne zdjęcia z wakacji, Lenka ładna dziewczynka, a te widoki mnie powalają, supeeerrrr. Pierwszy dzień w żłobku będzie ciężki, ale myślę, że mała się szybko przyzwyczaji i chętnie będzie tam chodzić. Trzymam za was kciukasy :)
MRÓWECZKA - jak zwykle zdjęcie w podpisie superaśne :)
KASIK - cieszę się, że Vikusia nie jet już alergikiem, a zdjęcia superrr.
JUSTYNAT i JOGO - witajcie i zaglądajcie częściej
SYLA - śliczne fotki dziewczynek. Fajnego masz tego yorka, powiedz mi chodzisz z nim do fryzjera? A i co dajesz jej jeść (bo chyba to jest suczka o ile dobrze pamiętam?)
Troszkę nadrobiłam, mam nadzieję ze nikogo nie ominęłam, tak się zastanawiam czemu nic nie pisze
MORDECZKA i AGI 
gdzie te kwietniówki się podziały co?
Zmykam się ubrać, bo wstyd się przyznać, ale jeszcze w piżamie łażę

, a po południu z siostrą idziemy na miasto, wiecie zakupy jakieś małe, ale bez nich zyc nie można

Pozdrowionka....
[ Dodano: 2008-10-02, 11:46 ]
Ale ze mnie głupia baba, pomyliłam KAMELKA z HEKTORKĄ przepraszam, wstyd mi bardzo

wybacz Kasiu
I jeszcze pokażę wam kilka fotek :)
Kopara... fajnie by było taką pojeździć

A tak się zjada jajecznicę ...mniammm

Uciekam papaaaaaaa