[ Dodano: 21-03-2012, 21:27 ]
a z tym octaniseptem,to bylo tak,ze na recepcie jednej mialam ze szpitala wszystko wypisane,lacznie z witaminami i maz poszedl i kupil,ja nawet nie wiem ile to kosztuje

to przykre, przecież powinien wiedziec ze ciąża to nie przelewki...szczegolnie u ciebie przy tych czestych skurczach...powinien nosic cie na rekach...alez dałabym mu z liściaa to ze jestem w ciazy to ma w du*** tylko jak u lekarza jestesmy to udaje ztroskanego..
Rybciu, to ja MAM go przeprosic.. on nigdy mnie w zyciu nie przeprosił.. ale ja mu tym razem nie odpuszcze..- no tak,no to chociaz spij w innym pokojuwole nie ryzykowacA on niech przemysli jak sie zwraca do kobiety,ktora z zagrozona ciaza lezy
powiem szczerze ze jestem przerażona tym co piszesz...jak teraz jest źle to co po urodzeniu dziecka będzie????est zwyklym egoista, wszytsko ma gdzies.. booosze gdzie ja oczy mialam.. az zaluje czasem a od kad jestem w ciazy jest coraz gorzej.. dzisiaj to malo w [ysk nie dostalam ;(
powiem szczerze ze jestem przerażona tym co piszesz...jak teraz jest źle to co po urodzeniu dziecka będzie????est zwyklym egoista, wszytsko ma gdzies.. booosze gdzie ja oczy mialam.. az zaluje czasem a od kad jestem w ciazy jest coraz gorzej.. dzisiaj to malo w [ysk nie dostalam ;(Bądzmy dobrej myśli, ze moze zmądrzeje i doceni waasz związek
![]()
![]()
- ooooo bracie,za taki numer todzisiaj to malo w [ysk nie dostalam ;(
- wlasnie,bo wtedy dopiero sa zgrzyty,jak czlowiek nie wyspany,nerwowy,hormony buzuja,to o awanture nie trudno.jak teraz jest źle to co po urodzeniu dziecka będzie????
- i nie idz,ale nie odzywaj sie do niego,nie patrz,nie pros nic - moze to cos da,pare dni olewaniaa pod most nie pojde
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość