tyle moge zrobic..evvelka, lepiej nam tu,niz z nim w glupie pyskówki,ktore do niczego w emocjach nie prowadza,olej gada
to tez mi wypomnial ze taka akcje rano mialam "bo mam taki zjeb*** orgaznizm jak reszte ciała" zreszta tym to sie nie przejmuje bo codziennie słysze ze gruba jestem i ze on nie ma ochoty mnie przytulac bo go obrzydzenie bierze jak pomysli ze mi sie COS w brzuchu rusza i ze TO tam zyjeevvelka, ściskam mocno![]()
To ci chłop rewelacje dzisiaj sprawił, tym bardziej, że od rańca takiego stresa przeżyłaś z tym śluzem.
Jeszcze jedno, nie możesz pokazać że jesteś bezsilna i bezradna. iw_rybka, ma rację, ignoruj go dopóki nie przeprosi za swoje zachowanie.
łysze ze gruba jestem i ze on nie ma ochoty mnie przytulac bo go obrzydzenie bierze jak pomysli ze mi sie COS w brzuchu rusza i ze TO tam zyje
naszczescie nie-słysze ze gruba jestem i ze on nie ma ochoty mnie przytulac bo go obrzydzenie bierze jak pomysli ze mi sie COS w brzuchu rusza i ze TO tam zyje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to ma byc tatus? Wy jestescie po slubie?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość