Awatar użytkownika
biniu_s
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

21 mar 2012, 23:28

moj Szymus teraz szaleje,najpierw mial czkawke ja wypilam jogurcik naturalny pitny,a teraz sie "mości" do snu jak kotek :ico_oczko:
Chyba wszystkie te chłopaki takie ruchliwe przed nocą :-D Mój też wierzgoli niemiłosiernie :-D

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

21 mar 2012, 23:37

Mój też wierzgoli niemiłosiernie :-D
- hehe,ja tylko patrze jak ten brzuch faluje :-D

Awatar użytkownika
Asieńka86
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

22 mar 2012, 00:28

evvelka kochana, normalnie nie wiem co mam napisać :ico_szoking: współczuję Tobie faceta :ico_sorki: uciekaj od niego jak najdalej, niech zmądrzeje albo na drzewo spada :ico_olaboga: nie rozumiem, jak tak można do ukochaną w zagrożonej ciąży traktować :ico_olaboga: trzymaj się, wypoczywaj jak najwięcej a jemu daj do myślenia :ico_pocieszyciel:
Chyba wszystkie te chłopaki takie ruchliwe przed nocą :-D
oj tak, wszystkie chłopaki :ico_haha_01: mój to zawsze po 22 ożywa nagle i tańcuje :-D

Awatar użytkownika
Sajurka
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

22 mar 2012, 07:42

evvelka zwyczjanie sie poryczałam - nie wiem jak mozna tak powiedziec kobiecie....
I co dziwne....ja sie z takimi słowami do kobiety spotykam juz nie raz - a to ze obrzydzenie, a to nie dotkne brzucha....

dla mnie to koszmar

Wybaczcie ze dzis mało napisze ale noc podła. Spałam godzine. Moze. Dostałam silnych bóli - krzyza, posladek, promieniowało na noge. Wyłam i nie wiedziałam co sie dzieje :ico_placzek:
Do tego był atak. Porazka totalna.

Sciskam Was .

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 mar 2012, 08:57

evvelka, to nie moze tak byc ze facet ma do Ciebie brak poszanowania. Przeciez nosisz w sobie rowniez jego dziecko.Nie rozumiem jak mozna byc takim bezmozgiem i rzucac miesemna lewo i prawa. A wypowiadac slowa do swojej kobiety w ciazy...
Dziewczyny dobrze Ci radza, traktuj go jak powietrze. Nic dla niego nie rob.
Cale szczescie ze nie macie slubu...
Ja nie wiem czemu niektorym facetom odbija wowczas gdy ich kobita jest w ciazy.
Nawet jesli ich to przerasta to nie powod do takiego podlego traktowania !!!
Ściskam Cie mocno !

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 mar 2012, 09:58

rybciu mi rana sie już ładnie zagoiła :ico_brawa_01: jak ściągaja opatrunek w szpitalu w 2 dobie to ważne jest czeste mycie i wietrzenie rany , myć sie można tylko pod prysznicem do zagojenia rany nie wolno kąpać sie w wannie bo może dojść do zakarzenia. Ja myłam ranę mydłem szarym i osuszałam ręcznikiem papierowym. I własnie octeniseptem psikałam rewalacyjny i do pępuszka też super właśnie dziś w nocy nam odpadł pępuszek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
No i wskoczyłam już w majtki ściągające :ico_brawa_01: naprawdę po tej cc czuję sie jakby to już mineły ze 3 m-c tak dopiero po Franku doszłam do siebie a to dziś 2 tygodnie dopiero .

Franek chory idzie dziś znowu do lekarza chyba antybiotyk już bedzie konieczny mnie gardło drapie a najgorsze jest to że Ula ma katar :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_zly: nic tylko sie pochlastać :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

22 mar 2012, 10:00

evvelka, ja bym takiego chłopa kopnęła w D***E i poszła w długą. Wiem, że nie masz za bardzo gdzie, ale może jednak rodzina jakoś ci pomoże jak usłyszą co ten gad wyrabia i co mówi. :ico_zly: ściskam mocno i trzymam kciuki, żeby jednak temu idiocie się odmieniło i żeby nosił cię na rękach, tak, jak na to zasługujesz! :ico_pocieszyciel:

to która dziś rodzi? :ico_haha_01:

[ Dodano: 22-03-2012, 09:01 ]
a co do pępuszka, to my też sppirytkiem przemywaliśmy. tak nam położna doradziła, bo ona to kobitka z tej starszej daty była. i dobrze, bo po tygodniu już go nie mieliśmy :ico_brawa_01: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Sylwia
Beze mnie to forum nie istnieje!

22 mar 2012, 10:05

evvelka, smutno mi ...... ehhh kochana olej go najlepiej zakoncz to co sie jeszcze nie zaczelo .... !!!! bo za teksty "ze on nie ma ochoty mnie przytulac bo go obrzydzenie bierze jak pomysli ze mi sie COS w brzuchu rusza i ze TO tam zyje " to ja bym dala mu w pysk i powiedziala zeby wypier !! bo to przekracza granice !! malenka zastanows sie nad dalszym zyciem z nim !!

[ Dodano: 22-03-2012, 09:07 ]
:ico_chory: mnie lapie przeziebienie... nos zatkany
byłam z rana u gin z tym maim swedzacym kroczem... nic sie tam nei dzieje ...dal mi masc i kaze pic wapno

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 mar 2012, 10:13

A jeszcze napiszę o krwawieniu po cc ja bardzo mało krwawiłam bo dużo i dobrze oczyścili mi macice na stole operacyjnym wiec 2 dni tylko te duże podpaski a 3 dnia już na normalnych jechałam a teraz już tylko wkładki i tylko plamienie jest.

Evelka pomyśl by sie wynieść od ojca twojego dziecka bo takie zachowanie nie jest godne abyś z nim była :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Sylwia

22 mar 2012, 10:17

Mad ta Twoja córeczka jest prześliczna wprost !! oderwać oczu od fotki nie moge

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”