Witajcie
Na początek,żebym przypadkiem nie zapomniała
NAJLEPSZE żYCZENIA DLA MAJECZKI,TROSZKę SPóźNIONE DLA KAROLKA I TROSZKę BARDZIEJ SPóźNIONE DLA NADUSI
:ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
U nas nocka bez zarzutu,po kąpieli Majeczka zasnęła bez jedzenia,bez marudzenia,poczytałam jej tylko Kubusia Puchatka,bo postanowiłam,że zacznę jej czytać

Obudziła się po 2 godzinkach ok.23,bo jednak głodna była,zjadła,zasnęła grzecznie i spała do 5.O 5 cyc,zasnęło się nam przy karmieniu

i spałyśmy do 8.30,znowu cyc,zabawa,pogawędka,trochę śmiechu i jak codzień ok. 10 dziecko zasnęło,pośpi pewnie znowu ze 3 godzinki i to jest jedyny wolny czas mamy w ciągu dnia,bo potem Maja aktywna do wieczora jest
Pogoda u nas mało spacerowa,tzn nie pada narazie,ale chyba zacznie
Wczoraj była u mnie teściowa zobaczyć małą,bo ostatnio widziała ją jak miała 2 tygodnie,a Maja całą wizytę babci przespała,obudziła się jak poszła

Za to dzisiaj my do niej na obiad idziemy.
Dziewczyny,jeśli chodzi o pieluchy,to podobno te z biedronki są niezłe,tylko nie pamietam nazwy i sama też nie miałam okazji ich wypróbować,ale mam w planie,jak sprawdze,to wam napiszę recenzję

,narazie uzywam pampersów i huggiesów,a chusteczki pampers albo bambino,innych narazie nie próbowałam...