hello Lasunie troszke nas tu nie było ale jakos was nadrobiłam
Laseczki pomyłki sie zdazaja, a tez zauwazyłam że kari 2 razy juz mnie z kamelkiem pomyliła.
kamelek1, zdjęcia fajowe Lenka fajowa dziewuszka a ty to laseczka, a mam pytanko w jakiej miejscowości byliście??? bo u nas juz postanowiony wyjazd na drugi rok kierunek Chorwacja tylko się zastanawiamy w jakie miasto.
delicja, Witaj po długiej przerwie, a teściowką się nie przejmuj, u nas też wojna była, ale lagodnie podeszłam do tej teściowej i narazie jest git, nawet lepiej niż było, chyba tesciówka zmądrzała
Super że Olenka nie ma alergi.
caro, ale mi smaka narobiłaś sałatką, ach dzisiaj moja koleżanka powiedziala że jest w ciązy, test jej wykazał, i w następną środe idzie do ginka to potwierdzić, ach tak się ucieszyłam że szok. Od razu Karolciu jakoś o tobie pomyslałam.
Mróweczka, Wszyskiego najlepszego Eryśku.
Masz cudnego chłopaczka, chyba jakis aktor lub model wyrośnie, dołownie bobas z reklamy.
M0rD3CzKa, pisz nam tu szybciutko co tam u was a nie takie kruciutkie zdanie
katrin nie zazdroszcze takiego stresu, bo to wkońcu kupe forsy wam zabrali, szok, ale pomyłki się zdażają.
Kari a twój Krystian to prawdziwy góral i gospodarz, jego policzki to zdradzają, taż fajny chopaczek
No chyba nadrobiłam
To teraz o nas, Kamil to mały pyskol ciągle coś gada po chińskiemy a jak śmiesznie krzyczy i tumaczy cos tam naszemu psu ze smiechu to mnie nieraz już kolka łapie, chyba mnie nasladuje, ba ja cięgle mu tłumacze że czegoś nie wolno, a on może to psu przekazuje. Uśmiac się mozna,
Wreszcie wybralismy się na szczepienie, mały nawet nie zapłakał az się zdziwiłam ale miał w rece nową zabawke pociąg więc moze tym był zainteresowany a nie jakimś kuciem. Waży 9.950 a wzrost 81 cm, więc chucherko z tego mojego łopaczka.
Pa do juterka a może wkleje zdjęcia zobacze jak czas na to pozwoli, bo zaraz męzulek z pracy wraca
Narazie
[ Dodano: 2008-10-02, 23:04 ]
Dzisiejszy spacerek z Bartusiem po wczorajszej wichurz park wyglądał tak

Ja i dwa urwisy

Dwie mamy i ich łobuzy

Dwoch takich co .......
[/U[URL=www.fotosik.pl]
RL]
[ Dodano: 2008-10-02, 23:35 ]
no i jeszcze telemaniak
a oto Kamila nowy dom
Ale się nawklejałam Papa do juterka