Witam wczoraj coś mi się działo z netem
Już pisze co gina - zbadał mnie i obejrzał na wszystkie strony zrobił mi usg na którym widziałam jak moja kruszynka cała i zdrowa figluje sobie na całego macha nóżkami i rączkami

obejrzał na usg dokładnie łożysko i okazało się że wszystko git

kamień spadł mi z serca. Powiedział że te plamienia często niektóre kobiety maja długo w ciąży zawsze przy spodziewanej miesiączce

. Uspokoił mnie i powiedział żebym na siebie uważała i dbała o siebie i ile tylko moge żebym odpoczywała. To tyle z zaleceń

USG to z nagraniem przełożył mi na 3 kwietnia

zobaczymy sobie dokładnie maluszka i uwiecznimy te wspaniałe chwile

Na kase chorych w tym naszym gorzowskim szpialu to tylko można się nadenerwować bo nikt nic nie mówi i nic nie robi a ty kobieto lez i myśl sobie co się z Tobą i dzieckiem dzieje
Co do pieska to miał parowroze walczyliśmy o niego jeżdziliśmy do weterynarza dwa razy dziennie na leki i w ciągu dnia podawałam mu kroplówki w domu

walczył biedulek ale nie dał rady

teraz nie wolno nam brać przez rok szczeniaczka bo wirus parowi.. utrzymuje się mniej wiecej tyle czsu więc już się wstrzymamy i jak przeprowadzimy się do domku to wtedy pomyślimy o piesku dla dzieci.
U nas piekna wiosenna pogoda
Isia - jak nadal boli to skonsultuj z ginem
asika82, - czekam na fotki
magduś81, - jak najbardziej dobrze wystarczątylko te właściwe objawy ciążowe
Sabcia, - u mnie z uczuciem ciężkości to czasami czuje się lekka jak motylek a czasami ciężka jak świnka
Życze wam dobrego samopoczucia i wiosennych nastroji
[ Dodano: 2009-03-28, 11:08 ]
A i prawdopodobnie bede miała zmiane terminu porodu - zobaczymy na kolejnym usg bo cos ta moja dzidzia duża

na początku się ukrywała a teraz wyrosła