Wiecie co? Ja dochodzę do wniosku, że u nas we Wrocławiu, to naprawdę jakiś kretyn kretynem popędzany rządzi. A naprawdę zaczynam uważać, że Dudkiewicz i ten cały jego urząd to powinni i to natychmiast oddać pensja, premię i się do dymisji podać i to w trybie pilny, godzinnym.
Pomijam fakt zamkniętych przychodni na Kozanowie, żłóbka,szkół itd co jest po prostu naprawdę bezzasadne, bo nie ma powodzi i to co było, to nie powódź. Ale teraz przeszli samych siebie. W poniedziałek za tydzień 07.06 mieli ogłosić wyniki rekrutacji do przedszkoli. Oczywiście kretyni skończeni, bo nie mam pojęcia jak ich nazwać, bo jestem zła, że bym powystrzelała durniów, kretyni skończenia z powody powodzi przesunęli terminy ogłoszenia wyników rekrutacji do przedszkoli o tydzień
No po prostu można się zagotować
Co za burdel w tym mieście
Nawet nie raczą podać uzasadnienia, bo najlepiej zrzucić wszystko na powódź. Kurde... mają wszystko w systemach elektronicznych, wszystko już widzą, kto się dostał, kto nie. Teraz mają zadzwonić do urzędu skarbowego i zapytać : Czy ten pan imię nazwisko złożył u was zeznanie podatkowe za 2009? Tak to krzyżyk i sprawdzone, nie, to wykreślamy, a im k..... de jest potrzebne przedszkole na Kozanowie, bo nie można przecież zadzwonić z urzędu miasta.
Burdel na kółkach
Pewnie, bo u nas jest klęska żywiołowa. Jeśli chcesz, to możesz gołą stopą przejść ten pieprzony Kozanów, ale jest powódź
Po prostu toniemy w durnych pomysłach władz miasta i sztabu kryzysowego, który większość czasu wódę chleje
Żeby wszystko stało z powody 3 zalanych mieszkań i kilku piwnic
Oni chyba powinni być leczeni na demencję starczą i to już w tym wieku albo jakąś niepoczytalność. Po jaką cholerę ten cyrk. Przecież są w stanie wyprowadzić z równowagi swoimi pomysłami najwytrwalszych stoików_zly: