Awatar użytkownika
M0rD3CzKa
Trzy tysiące lat minęło...

25 cze 2007, 11:03

delicja, przy czwartym dziecku tez bedziesz :ico_oczko: :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
Blanka26

25 cze 2007, 11:05

hehe planuję tylko trójkę :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa

25 cze 2007, 11:14

ja tez planowalam trojke :-D

caro

25 cze 2007, 11:16

Ja tylko na chwilkę...............

Chciałam życzyć Kamilkowi dużo zdrówka, miłości i wogóle wszystkiego naj naj naj z okazji ukończenia 3 miesiaca

:ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
Blanka26

25 cze 2007, 11:18

:-D :-D :-D

[ Dodano: 2007-06-25, 11:18 ]
:-D :-D :-D dzieci to najpiękniejszy dar od losu!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa

25 cze 2007, 11:20

delicja, masz racje ...ale mimo to juz wiecej nie chce!!! starczy mi tych darów :-D

Awatar użytkownika
Blanka26

25 cze 2007, 11:22

ja zawsze lubiłam liczne rodziny, potem jak dzieciaki pozakładają swoje rodziny, świąteczne spotkania. U mnie tak było swego krótkiego zcasu, przyjeżdżaliśmy do rodziców ja z mężem i moja siostra z narzeczonym. tylko, że już nie będzie :(

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa

25 cze 2007, 11:35

delicja, bedzie tylko potrzeba troche czasu... twoja siostra jest mloda i mimo tego ze bedzie pamietala o swoim mezu napewno ulozy sobie zycie ... wiem co mowie ... moja mama przezyla podobna tragedje .kiedy mialam 3 miesiace moj tato mial wypadek samochodowy i po 8 diach zmarl... w dzien kobiet... Mama zostala sama ze mna ale po 4 latach wyszla ponownie za mąż i urodzila jeszcze czwórke dzieci ... i teraz mam duza rodzine i spotkania na swieta w calym gronie . Wiem ze w chwili obecnej za wczesnie jeszcze o tym myslec bo za wczesnie ale ... zobaczysz .. bedzie dobrze .. :ico_pocieszyciel:

[ Dodano: 2007-06-25, 12:31 ]
Kurcze ... zlapalam jakiegos wstretnego dola znow!! :ico_placzek: :ico_zly: i sama na siebie jestem zla :ico_zly: chyba musze odpoczac od dzieci , domu, Kacpra kupek i tego calego piepszniku :ico_zly: tylko jak :ico_noniewiem: hm... wkurzaja mnie ostatnio rozmowy z moim mężem... :ico_zly: kilka dni temu zaproponowal mi zebym pojechala do niego z dzieciakami i zebysmy zaczeli wszystko od nowa bo on zrozumial wszystko co robil zle i wie ze nas kocha ... ja nie chcialam ... ale przez te kilka dni myslalam o tym wszystkim ... Rozmawial tez z dziecmi i mowil im zeby namawiali mnie na wyjazd..One bardzo za nim tesknia i chceliby zebysmy byli razem ... Fajnie ... moglabym nawet zaryzykowac ale ... no wlasnie ALE... wczoraj wyslal mojej Natalce na maila zdjecia z imprezy ... Niby nic wielkiego ... wiadomo jest tam sam nie ma obowiazkow oprocz pracy wiec nie bedzie w domu siedzial ... tylko czemu na tych zdjeciach jest wtulony w jakas laskę?? czemu na kilku z nich nosi ja na rekach?? czemu leza razem na lozku?? I po jaka cholere on mąci dzieciom w glowie ?? :ico_zly: po cholere mowi mi ze chce zeby zaczac od nowa :ico_zly: dzis rozmawialam z nim o tym i powiedzial ze to tylko kolezanka .. dziewczyna jego kolegi... dziwny kolega skoro pozwala swojej dziewczynie na takie zachowanie :ico_puknij: I po co on w ogole wyslal te fotki :ico_puknij: chyba zeby mnie tylko wkurwic :ico_zly: :ico_zly: A ja glupia myslalam ze moze jednak powinnam z nim byc chociazby ze wzgledu na dzieci :ico_puknij: On sie tam fajnie bawi a ja uzeram sie z jego dziecmi :ico_zly: A jak powiedzialam mu ze moze pojde z siostra na piwo w sobote to zapytal czemu akurat w sobote a nie w zwykly dzien kiedy nie ma dyskoteki :ico_zly: To mi juz sie qrfa mac nic nie nalezy tak :ico_zly: On moze wszystko a ja gary pranie pieluchy i dom :ico_zly: Jestem wsciekla na niego i na siebie ... Mam ochote wygarnac mu wszystko w twarz ... poklucic sie z nim tak zeby juz sie do mnie w ogole nie odzywal ... tylko jesli to zrobie ... bede musiala liczyc sie z tym ze nie dostane tyle pieniedzy ile wysyla do tej pory :ico_zly: i co ja mam zrobic :ico_zly: Juz mam dosc tej calej sytuacji ... Niby fajnie nam sie czasem gada ... niby wszystko powoli jakos sie uklada i zaczynam zyc po swojemu .przyzwyczajam sie do mysli ze jestem samotna matka czworki dzieci ... ale zawsze musi byc cos co to psuje ... Po co on mowi dzieciom ze chce zebysmy pojechali do niego a ja nie chce i dzieci maja o to do mnie zal :ico_zly: tylko po jaka cholere ja mam tam jechac ? chyba tylko po to zeby prac mu gacie i gotowac :ico_zly: Bo nie widze jakos zebysmy mogli naprawde ze soba byc .Dla mnie to juz tylko ojciec moich dzieci i nikt wiecej .. Juz nawet nie czuje nic do niego .. heh nawet nie nienawidze go za to co mi zrobil... T ylko czemu to wszytsko mnie tak denerwuje :ico_zly:
Wybaczcie znow sie nagadalam i nażalilam ale nie mam nawet z kim o tym pogadac :ico_placzek: :ico_placzek:

[ Dodano: 2007-06-25, 12:36 ]
echh .. ide sprzatnac i pranie zrobic .. no i obiadek dla dzieci ...

katrin
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

25 cze 2007, 13:14

Samych usmiechnietych dni dla Oskarka Caro i Kamilka Hektorki z okazji ukonczenia 3 miesiecy.
:ico_tort:

Delicja-dobrze, ze masz ta @ , bo rzeczywiscie to za wczesnie na kolejna ciaze, ale zycze, zeby w swoim czasie znowu przynajmniej na rok Cie opuscilo to comiesieczne "szczescie kobiety"

Syla-widocznie mala tak sobie chciala pomarudzic, a moze sa w Polsce upaly i to dlatego nie maja maluchy apetytu :ico_noniewiem:

M0rD3CzKa, -napisz prosze jak sie czujesz po tych przejsciach z krwotokiem.
Jesli chodzi o Twoja sytuacje z mezem to nie zazdroszcze.Kiedys myslalam, ze moze dobrzeby bylo jakbyscie sie pogodzili w sensie zeszli razem, ale po Twoim dzisiejszym poscie nie jestem juz do tego przekonana, bo
DOJRZALY MEZCZYZNA NIE WKRECA DO ROZGRYWEK MALZENSKICH DZIECI-uwazam, ze nie powinien mowic dzieciom, ze on chce zebyscie przyjechali wszyscy a mama nie chce.To jest nie fair w stosunku do Ciebie.To jest sprawa miedzy Toba a nim, on rozwalil Wasz zwiazek i jesli mu naprawde zalezy, to musi dac czasowi czas, az Ty tego tez zechcesz.Nic na sile, bo to nie mialoby na dluzsza mete sensu.Z drugiej strony, wysylajac takie zdjecia on ma swiadomosc, ze nie bedziesz chciala do niego wrocic jak to zobaczysz, wiec mysle, ze to tylko POZORANT-przed dziecmi udaje tatus , ze on chce wszystko naprawic i miec rodzinke przy sobie, a tak naprawde podoba mu sie zycie kawalera , ktore ma tam daleko od swojej rodzinki i wszystkich klopotow zwiazanych z dzieciakami.Jestem na niego zla. :ico_zly: I to bardzo.
A Ty sie trzymaj dzielnie i nie daj sie emocjonalnie szantazowac.A sprawy pieniezne radze formalnie i urzedowo zalatwic, bo tak jest fajnie dopoki mu sie nie odwidzi, albo nie trafi na jakas mega zolze, ktora mu zabroni wspierac finansowo rodziny.Ty musisz wiedziec na czym stoisz dla dobra dzieci przede wszystkim.

Iw Rybka-troszke Ci pozazdroscilam tego unormowanego zycia Jedrulki :ico_wstydzioch: , ale nie zazdroscilam tak bardzo, zeby telepatycznie budzic go co dwie godzinki

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa

25 cze 2007, 13:58

katrin, dziekuje ... sprawy finansowe mam w sumnie zalatwione ale .. sad przyznal mi alimentow na dzieci ..po 300 zl /mc a on mi wysyla duzo duzo wiecej .. ok 4 tys miesiecznie ... i trudno by mi bylo przejsc tak od razu z sumy 4.000 na 1200 zl..tymbardziej ze nie moge teraz isc do pracy a za samo mieszkanie z oplatami place 1300 zl

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”