Asiu Czytałam na necie,zeby brać do 5xdziennie i nie przekraczac tej dawki ja sobie bede brała 3-4dziennie.Zobaczymy.No ja mam nadzieje,ze to cos da,bo mi juz tu wszyscy krakaja,ze chlopaki to sie rodza po terminie i urodze w styczniu

....No dokladnie faceci nas nie rozumieja,ja tez nie potrafie sie ulozyc do snu,zanim zasne wierce sie jak glupia.A jak mowi mojemu,ze np bola mnie plecy,zeby mnie wymasowal troche to mowi "mnie tez bola i nie marudze,a ty tyle przed komputerem nie siedz to cie nic nie bedzie bolało"

......
Robak no to jak Cie boli tak jak na okres to sie cos zaczyna dziac pomału-wiec 3mam kciuki.I wiesz,ja takze ccialam,zeby taka fajna polozna byla przy moim porodzie za doplata oczywiscie to sie ordynator nie zgadza na to-wszystko zalezy na jaka zmiane sie trafi

bez sensu to jest....Ja znieczulenia nie biore-dalam rade bez urodzic ponad cztero kilową Julcie to teraz musle tez dam rade.No i bede rodziła sama-maz juz nie chce być przy porodzie-wystraszyl sie za bardzo pierwszego.
NAPISAŁAŚ:
"jak powiedzialam poloznej wczoraj ze mnie boli jak na okres to zapytala czy mam rozwarcie a skad ja niby mam to wiedziec??! przeciez sama sobie nie sprawdze "
Ja tez niewiem jakbym miala sobie sprawdzic czy mam juz rozwarcie
Wiecie robilam przed chwila porzadek w szafie i natrafilam na moje spodnie sprzed ciazy-boże jak ja juz nie moge sie doczekac kiedy je wkoncu założe
Dobra uciekam robić kopytka