a ja dzisiaj od rana

dziekuje wszystkim za zyczenia
Norbert jest taki sam. Tylko Ty już Majkę w spacerowym wózku wozisz a ja Norberta jeszcze w gondoli i wydaje mi się, że jemu znudziło się już patrzenie w budę czy w sufit.. bo nie śpi mi już cały czas jak jesteśmy na dworze. Niebawem i my założymy spacerówkę na wózek. Niech się tylko ciepło zrobi bo dziś niestety mżawka u nas.wracalysmy z wrzaskiem cos ostatnio majka nie chce w wozku siedziec tylko by chciala zeby na rece ja wziasc
Jestem w szokuCoś była mowa o chusteczkach.. Ja wcześniej miałam Pampersa, potem Johnsona, a teraz Huggies, ale te huggiesy są według mnie beznadziejne - rwą się i zostawiają takie zacierki na pupce małego![]()
Mój szkrab z trzeciego tygodnia grudniaczy dobrze przeczytalam ze juz dajecie iwonko kaszki??ty to okbo Maja z poczatku grudnia a reszta dziewczyn?? a te soczki jablkowe to niby od 4 miesiaca ale jak skoczny 4 czy jak moja sara weszla w 4 to juz moge??
Gosia, ja używam teraz tych zwykłych. Właśnie wiedziałam, że są grube i milutkie, ale te akurat rwą mi się przy wyjmowaniu z opakowania a jak wycieram Norbertowi pupkę to zostają takie zacierki z włókienek (pewnie przez to, że małemu zawsze smaruję pupkę wazelinką i przy przecieraniu pupki przyklejają sięJestem w szokuJakich używałaś tych huggisów, może jakichś innych
Kasiu, wczoraj wypróbowałam Twój sposób - jakoś nigdy na to nie wpadłam, że można tak temperaturę utrzymaćCleoshe ja mam podgrzewacz Canpol Babies. Ma trzy stopnie regulacji (trzy krpoeczki). Żeby utzrymywał mi teperaturę wody ustawiam między zero a pierwszą kropeczkę. Zajmuje to naprawdę dużo mniej czasu niż podgrzanie wody i mała nie zdąży się rozpłakac.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość