Awatar użytkownika
zirca
Jestem najmądrzejszy na forum!

08 sie 2008, 12:49

ja kupuję zwykłą koszulę tyle że rozpinaną z przodu do porodu....a na później piżamki na guziki i bedzie gites

blumek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

08 sie 2008, 15:12

zirca, -takie na guziki tez kupie bo nic nie mam w domku. Zazwyczj spie na golaska :) A koszule odsprzedala mi okazyjnie kolezanka.

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 sie 2008, 16:16

ja juz mam dwie nowiutkie pizamki na poźniej bo jak narazie to tyłek mi sie w nie nie miesci :-D ,a te teraz wszystkie mam poplamione od jakiegos jedzenia, normalnie jak jakas lumpiara sie czasem czuje :ico_noniewiem: nie wiem co ten moj facet jeszcze we mnie widzi :ico_sorki:

Awatar użytkownika
wiola85
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

09 sie 2008, 12:01

blumek uszy do gory, czas szybko przeleci, adia ma racje poswiec ten czas na odpoczynek i relaks :-D

No a ja juz troszku porobiłam sobie, ale za duzo nie bede sprzatac, bo nie mam jakos siły do tego. Jeszcze ta pogoda nie zacheca do niczego. Pada i jest zimno :ico_placzek:

blumek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

09 sie 2008, 12:45

wiola85, - ja tez dzis nie mam upelnie weny do sprzatania. U mnie pogoda znosna, nie pada ale i nie prazy. W sam raz. Masz rację, ze oststnio jestem bardziej aktywna, M w delegacji i wszystko na mojej głowie. Głownie nasza mala firma transportowa. Poprostu musze siadać za kółko i ludków wozic jak mały autobusik :) Tata mi pomaga- jeździ drugim busem.

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 sie 2008, 19:41

witam sie z wami :ico_brawa_01: ,ale mam paskudmy zien nic mi sie nie chce,leń niesamowity :-D

Awatar użytkownika
zirca

09 sie 2008, 20:05

ale numer! wyszłam sobie na zakupy i w połowie drogi do tesco złapało mnie...klasyczne urwanie chmury :ico_olaboga: mówie wam-ściana wody!!!! biegłam jak wariat do sklepu, bo oczywiście nie miałam parasolki i byłam lekko ubrana, ale nic nie dało...cyrk na kólkach-niezła ze mnie była miss mokrego podkoszulka i mokrych jeansów :-D no i kataklizm, bo tesco zalane, prąd im padł :ico_noniewiem: prąd padł równiez u nas na osiedlu, ale tylko na chwilę. Prawdziwe problemy mają Ci, którzy trzymają samochody w parkingu podziemnym, bo panel sterujacy się zapsuł i nie da się otworzyć bramy... przerąbane maja też mieszkańcy parteru u nas na osiedlu, bo zalało im domy :ico_olaboga: bo u nas sa okna od sufitu do podlogi :ico_puknij: ulicami płyną prawdziwe strumienie wody i błota-głebokie do kolan :ico_olaboga:

wróciłam do domu, łyknęłam panadol (strasznie zmarzłam) i teraz leżę pod kołdra z kubkiem gorącej herbaty w garści....w mordę....sie porobiło!!!! lubię takie przygody! :ico_oczko:

Awatar użytkownika
mikkado1
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

09 sie 2008, 23:18

w końcu mogę się z wami przywitać kochane ciężarówki :ico_brawa_01: dawno nie zaglądałam bo w końcu się przeprowadzamy :-D , mam urwanie głowy ciągle tylko pakuję i rozpakowuję rzeczy a najgorsze jeszcze przede mną, żeby było mało to jeszcze zostaliśmy bez neta bo musimy podpisać umowę z jakimś innym operatorem, dobrze że znajomy użyczył nam modemu na kilka dni.
ja chyba jako jedyna nie jestem pewna płci malucha bo za kązdym razem tak się układa że nie można go podejrzeć, a poza tym jestem chyba rekordzistką w badaniu glukozy bo już 3 raz muszę to świństwo pić, mam nadzieję że ostatni bo na samą myśl dostaję mdłości :ico_placzek:
pewnie odezwę się jak już będziemy w nowym domku na razie życz e dobrej nocy

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 sie 2008, 19:52

witam sie z wami dziewczyny :ico_brawa_01:
mikkado1, wracaj do nas szybciutko bo cichutko na forum sie zrobilo :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-08-11, 08:44 ]
dzien dobry :-D kawka dla wszystkich :ico_kawa:

Awatar użytkownika
slonko2008
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

11 sie 2008, 15:31

kochane moje dziewczyny jak ja za wami tęskniłam normalnie nie wyobrazacie sobie jak to jest nie wiedzieć co u was słychać i czy wszystko u was dobrze . normalnie szok po strasznej ulewie tel szlak trafił :ico_zly: no i zostałm uziemiona .Ale już jestem i mam nadzieje ze już nic mi nie przeszkodzi nadrobieniu zaległości . U mnie wszystko dobrze Antek jest już duży i na usg pani dr powiedziała ze wszystko ma na swoim miejscu , serduszko bije prawidłowo i ma dwie piękne pólkule mózgu :ico_oczko: no i strasznie dalek kopie i się rusza . już wiem co to są bule przepowiadające i powiem wam że nie ciekawie się zapowieda :ico_placzek: kto to wytrzyma ?? wyglądam juz jak wieloryb :-D i nawet już się nigdzie daleko nie wybieram sama bo strasznie slaba jestem najchętniej to bym spala i spała , i wiecie co teraz to ja dopiero mam apetyt na słodycze normalnie chyba przybiore najwiecej właśnie teraz :ico_haha_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”