Yoanna-coraz fejniejsza Twoja ksiezniczka
A ja dziewczynki nie wiem czy po tym wczorajszym szczepieniu cos sie nie dzieje
Natalie miala w nocy stan podgoraczkowy tak 37,4 pozniej 37,6,kurcze i rano kaszlala,kataru nie ma,nie mam pojecia czy to przeziebienie,czy reakcja na to szczepienie.W dodatku nie chce pic syropku przeciw kaszelkowi,pluje nim na odleglosc,a ja jej pcham na sile,bo sie juz tak boje kaszlu,ze nie da sie opisac
Planujemy ja ochrzcic 24 stycznia,ale taki popietrzony jest ten ksiadz tutaj ze rece opadaja.Powiedzial ze nam nie ochrzci dziecka jezeli rodzice chrzestni beda w wolnych zwiazkach
A ciekawe kto mu sie przyzna,co ja mam szukac byle kogo,byle wolny,no debil jakis.Takie daje wsparcie Polonii,ze niech go drzwi.....Co ja mam dac w gazecie ogloszenie o wolnych chrzestnych???Najbardziej mnie wkurza,ze nie moge mu za bardzo pyskowac,bo mi jej jeszcze nie ochrzci
Ale wywale takiego maila do jego przelozonych potem,ze mu kapcie spadna ,no co za ksiadz,zamiast pomagac tylko utrudnia,to w Polsce mialam normalniejszego ksiedza.On mnie tutaj bedzie opieprzal ze od urodzenia dziecka w kosciele nie bylam,nie,mialam noworodka na 19 do kosciola ciagnac,no idiota,moje dziecko ma noc od 18.30 i spi o takich godzinach,co mam ja zostawic i isc do kosciola
Normalnie mu tego nie daruje,ma byc dla nas namiastka Polski na emigracji a jest wrzodem na nonono,niczym wiecej