to super,bo wiesz teraz to wszystkich chorubska łapia dzieki Bogu i odpukac ,ze ja jeszcze nic nie podłapałambardzo dobrze już

wiesz jakby było cudowniemoże my będziemy pierwsze??

to super,bo wiesz teraz to wszystkich chorubska łapia dzieki Bogu i odpukac ,ze ja jeszcze nic nie podłapałambardzo dobrze już
wiesz jakby było cudowniemoże my będziemy pierwsze??
ja też bym się cieszyławiesz jakby było cudownie tylko martwie sie co na to R tak sie martwie,ze robie źle,ale ja wiem,że on po cichutku chce ,ale sie boi i strasznie sie ciesze,ze nie jestem sama ,ze jestes Ty:*
dokładnie! ja tez nie mam zamiaru bo nie wiadomo ile to bedzie trwało moze sie udac juz a moze i za rok nikt tego nie wie..a jak tak bede czekała na jego zgode to sie nie doczekam...po za tym gdyby tak sie bał to by sie sam zabezpieczał jeszcze a on widocznie sie nie boi bo sam zawsze powtarza "ja sie nie boje bedzie to bedzie" a jak sie tabletki bierze mozna zajsc i on doskonale o tym wie"wiec? wychodzi na to ze podswiadomie i on sie staraa czy robimy źle to i tak i nie wiadomo,ale ja nie mam zamiaru czekac nie wiadomo ile
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość