aniaj84, Wszystkiego najlepszego kochana!!!!!
Zdrowka, szczescia, spokojnej ciazy, lekkiego rozwiazania i duzo cierpliwosci i sily do dwoch maluchow :ico_prezent: :ico_buziaczki_big:
Monia M, :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: dziękuję
aniaj84, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZINEK!!!!
Monia M, Mati jak zwykle uroczy na fotkach!!! Model mały!!!
Ja sie zbieram niedługo w gości do Madzi koleżanki ze szkoły... ale zanim ja sie z dziewczynkami zbiore to pewnie troche potrwa Prysznic brałam o 4 rano bo teraz bym nie miała jak przy Maji a poza tym coś spac dziś nie mogłam
malgoskab mam nadzieje ze jednak od czasu do czasu cos skrobniesz u nas :)
co do lekarza mojego chodzilam z wikiem do niego on mi robil cc i bylam zadowolona ale teraz wydaje mi sie ze ma jakies problemy bo i nie widze ostatnio obrączki u niego - moze dlatego, co nie zmienia faktu ze troche mu sie w glowie poprzewracalo
aniaj84 dawaj syzbciutko przepis na ogoreczki jutro chcem jechac na bazar po ogorki to tez zrobie do sloikow bo nie mialam jakies sprawdzonego przepisu
AniaR no brzusio czadowy, mi sie wydawalo ze ja mam jakos nisko ale widze ze twoj podonie sie uklada