Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

24 mar 2012, 19:50

Hej Kobiety,
dziś piękna i słoneczna pogoda, cieplutko to cały dzień na polku
Oczywiście dzień wolny, to Damian pobudka 5.40 :ico_placzek:
Korzystając z pogody, natchnęlo mnie i poprałam ciuszki, 2 pralki poszły a co za tym idzie - 3sznurki prania pełne i 2 suszarki, szok ile tego wyszło, a tu jeszcze nie wszystko poprane :ico_szoking:
Kto to teraz poprasuje, jak tego tyle :ico_oczko:

Męzuś wyciągnął wózek, środek do prania a gondolka zewnętrznie już wyczyszczona i stelaż też, zapomniałam jak ten mój wózek wygląda normalnie, ładny :-D
Nie sprzątałam, bo mężuś mi wczoraj przed praca dom odpicował

Binu, Ty narzekasz, że mąż sobotę kolejną w pracy, mój też 2 pod rząd pracował dziś miał wolną, ale za to rano tel że jutro musi jechac i do tego jadą do sosnowca do jakiejś formy w delegację, bo muszą z jakąś maszynką coś porobic - na już i nie wiadomo kiedy wróci :ico_zly: ehhh szkoda :-(

[ Dodano: 24-03-2012, 18:51 ]
ahhh i jak jak już kiedyś pisałam miewam goorące sny, ehhh jak ie można normalnie to tak potrzeby wychodzą :ico_oczko:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

24 mar 2012, 20:24

, 2 pralki poszły a co za tym idzie - 3sznurki prania pełne i 2 suszarki, szok ile tego wyszło, a tu jeszcze nie wszystko poprane :ico_szoking:
- ja tez sie zdziwilam jak ubranka segregowlaam do prania,a wyszlo mi 4 pralki :ico_olaboga: Cale szczescie pralam na raty i tak tez prasowalam :ico_oczko:
Męzuś wyciągnął wózek, środek do prania a gondolka zewnętrznie już wyczyszczona i stelaż też, zapomniałam jak ten mój wózek wygląda normalnie, ładny :-D
- hehe,tez dzis wyciagnelismy gondole i tez pralam sroedek,jeszcze czekam na cieply dzien,zeby z zewnatrz wyprac i wkladke dla niemowlaka od fotelika sakochodowego tez pralam :ico_sorki: :ico_sorki:

Teraz robilam babke zebre i mikser chyba moje dziecie obudzil,bo tak sie wierci,ze mam wrazenie,ze zaraz wyskoczy :ico_szoking: Masakra,jakie to juz dotkliwe :ico_olaboga:
Mam chyba najmniej tluszczu na brzuchu ze wszystkich ciaz i chyba temu tak to odczuwam :ico_wstydzioch:

[ Dodano: 24-03-2012, 20:07 ]
ale ja zakrecona jestem!!!Nie wiedzialam,ze dzis w nocy zmiana czasu :ico_wstydzioch:

[ Dodano: 24-03-2012, 21:04 ]
mam totalnie bezbolesne regularne skurcze - brzuch jak skala - macica naiwnie trenuje przed porodem :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Myszka_

24 mar 2012, 23:08

mam totalnie bezbolesne regularne skurcze - brzuch jak skala - macica naiwnie trenuje przed porodem :ico_oczko:
ja za to mam bolesne, co mnie dziwi, bo przy Damianie mnie nie bolało tylko czułam jak mi się brzuch napina, a teraz byłam bardziej aktywna fizycznie przed tą ciążą bo biegałam i cwiczyłam, to myślałam, że też lżej to zniosę a tu boli czasem nawet bardzo+te bóle krzyżowe - ojjj strasznie nie przyjemne :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
biniu_s
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

24 mar 2012, 23:13

biniu_s, a co ci ten ostatni suwaczek pokazuje?Jakies proroctwa?11 m-cy i 3 tygodnie do narodzin kolejnego dziecka? :ico_oczko:
Wiesz co, może i tak byłoby najlepiej, ale świadomie bym się na to nie zdecydowała :ico_oczko:
Ten suwaczek odliczał do narodzin a po terminie zaczął odliczać cały rok, czyli tak jakby do pierwszych urodzin. Zaraz go usunę.

[ Dodano: 24-03-2012, 22:16 ]
Zresztą ten pierwszy suwak też coś się zepsuł - pokazuje 41+6 a jest 40+6!

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

24 mar 2012, 23:41

ojjj strasznie nie przyjemne :ico_noniewiem:
- to moze u Cebie przy okazji cos sie dzieje z szyjka? Oby nie :ico_olaboga:

biniu_s, fatycznie pokrecone te suwaki :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Myszka_

25 mar 2012, 09:31

Bry, jak tam po zmianie czasu?
Ja dziś na szczęście wyspana, bo Damian zaszalał i spał aż do 7.05 (po nowemu 8.05) :-D
Poszłam wcześniej spac i nawet mi się spało w miarę spokojnie
to moze u Cebie przy okazji cos sie dzieje z szyjka? Oby nie :ico_olaboga:
też mam nadzieję, że nie choc mam ten nieszczęsny krążek to trzyma (jak to lekarz powiedział - jak korek od dobrego szampana i jak ściągniemy to może szybko wystrzelę :ico_haha_01: )
Zresztą ten pierwszy suwak też coś się zepsuł - pokazuje 41+6 a jest 40+6!
teraz już dobrze pokazuje :ico_oczko:
a jak tam po grillu, udał się?

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

25 mar 2012, 10:03

witam w niedziele :ico_kawa:

Kurcze,w nocy mnie zgaga obudzila,nie wiem nawet po czym,a rano poczulam na ustach swedzenie - i co? Wylazla mi opryszczka - kuzwa mialam do dziadostwo moze 1 albo 2 razy w zyciu i musialo wyjsc akurat teraz.Cale szczescie takie malutkie i nie widac ale ja czuje to takie drazniace swedzenie :ico_zly:

Awatar użytkownika
Myszka_

25 mar 2012, 10:17

Wylazla mi opryszczka - kuzwa mialam do dziadostwo moze 1 albo 2 razy w zyciu i musialo wyjsc akurat teraz.Cale szczescie takie malutkie i nie widac ale ja czuje to takie drazniace swedzenie :ico_zly:
musisz byc osłabiona i wykorzystała to cholera
smaruj to, bo jak Cie drażni i boli to może się rozkręcic albo bolesny ropień Ci się zrobi
polecam Hascovir tak się to chyba pisze, a można w ciąży

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

25 mar 2012, 10:39

polecam Hascovir tak się to chyba pisze, a można w ciąży
- jutro zaraz w aptece zapytam,dzieki :ico_sorki:

Awatar użytkownika
kingoza
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 mar 2012, 10:42

witam i ja :ico_oczko:
biniu jak tam samopoczucie przed jutrem ??
rybka ja tez mialam opryszczke moze ze 2 razy w zyciu ... kup sobie masc zovirax (chyba tak sie pisze) i nie grzeb przy tym bo sie pogorszy :ico_sorki:
myszka milego prasowania :ico_haha_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”