Awatar użytkownika
Sajurka
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

25 mar 2012, 10:45

Witam słonka :*

Biniu brzuszek wcale nie duzy ja na ten etap ciazy. Zgrabny.

Ale fajnie maja te z Was co juz juz beda rodzic. :) a to ja jeszcze 3 tyg. oszczedzania sie co by donosic do tego 6 tyg. Pozniej moge sobie juz bardziej folgowac

dzis mam jakies dziwne bole - ni to krzyza, krocze, pachwiny, jajnik... eh boli wszystko
Mam nadzieje ze nie dzieje sie nic złego

a tu moj brzusio z wczoraj

Obrazek

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

25 mar 2012, 11:23

i nie grzeb przy tym bo sie pogorszy :ico_sorki:
- wiem wlasnie,wczoraj juz chyba nabroilam :ico_wstydzioch: Bo wyszedl mi na ustach wlasnie taki malutki pryszczyk i go wydusilam :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: Ale do glowy mi nie przyszlo,ze to opryszczka,bo nie bylo wody w srodu,tylko bialy lepek ( sorki za szczegolowy opis :ico_wstydzioch: ) No a dzis juz swedzi i jest plyn :ico_zly:
a tu moj brzusio z wczoraj
- sliczny i fajna bluzeczka!!!!!

Awatar użytkownika
kingoza
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 mar 2012, 11:25

sajurka wow super fotka i przesliczny brzuszek :ico_szoking: :ico_sorki: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
biniu_s
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

25 mar 2012, 13:25

Myszka grill udany, pyszna karkóweczka, pierś z kurczaka..., mniam. Brat tak specjalnie zrobił, bo martwi się, że jak będę karmiła piersią to później już nie pojem takich rzeczy :-D
Jakoś się nie stresuje dzisiaj, zjedliśmy obiadek i zaraz na spacer, a później kąpiel i do szpitala tak koło 16-17 pojedziemy a tam mam nadzieję szybko minie i w środę będziemy już w trójkę w domku :-D

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 mar 2012, 13:36

WITAM!!!
nie bylo mnie kilka dni ale to przez malowanie i szkole. teraz sprzatanie od 2 dni spie po 3 godziny jetem wykonczona normalnie.
biniu_s, mam nadzieje ze jutro bedziesz miec synka przy sobie. powodzenia i trzymam kciuki

dzwoneczek82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 mar 2012, 13:46

biniu_s, :-D trzymam za was kciuki :-D

witam i znikam :-D

Awatar użytkownika
Sajurka
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

25 mar 2012, 13:46

Dziekuje dziewczyny :) brzuszek chyb anie duzy jak na ten etap ciazy. Tak mi sie wydaje. ;)

biniu_s, kurcze jest jeden plus cc. Wiesz kiedy co i jak. powodzenia

mam pytanko o czop. Jak on wyglada ? co to jest ? i czy jak sie pojawi znaczy ze zaczał sie porod ?

agasio
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

25 mar 2012, 13:47

witajcie!!
Jak tam nastroje??? widzę , że bez zmian, dziewczyny jeszcze w dwupaku, trzymam &&&&, zeby to trwało jak najkrócej.
U nas dzis pogoda beee, ze spaceru nici, bo wieje strasznie :ico_placzek:

Sajurka- śliczny i zgrabny brzusio!!
Myszko- ze mna na sali leżała dziewcyzna, która tez miała krażek, zdjeli jej krążek i po tygdniu rozwarcie poszło do 6 cm, podczas ktg odeszły jej wody a za godzinę dzidizę miała przy sobie. Miejmy nadziję, że u Ciebie też pójdzie szybko.

[ Dodano: 25-03-2012, 13:48 ]
binius- &&&& za jutro!!!!

[ Dodano: 25-03-2012, 13:50 ]
mam pytanko o czop. Jak on wyglada ? co to jest ? i czy jak sie pojawi znaczy ze zaczał sie porod ?
to zależy, raz jest to gaaretka, innym razem mleczny gęsty śluz z nitkami krwi. Może odchodzić na 2 tygodnie przed porodem, a moze w dzięń porodu, to zalezy od osoby.

Awatar użytkownika
kingoza
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 mar 2012, 14:01

a później kąpiel i do szpitala tak koło 16-17
&&&&&
wczoraj juz chyba nabroilam :ico_wstydzioch:
zeby sie nie pogarszalo :ico_sorki: moja szawgierka ma czesto opryszczki ale takie ze szok .. raz miala takie 3 ogromne wulkany :ico_sorki:
innym razem mleczny gęsty śluz
ja wlasnie mam b. duzo od wczoraj lub przedwczoraj takiego mlecznego gestego ale bez nitek .. mam nadzieje ze juz za niedlugo sie rozpakuje .... :ico_sorki: ... wczoraj mialam takie lekkie pobolewanie podbrzusza jak na okres ale co pol godziny wiec chyba jeszcze za wczesnie zeby cos ruszylo :ico_noniewiem: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

25 mar 2012, 14:11

pyszna karkóweczka, pierś z kurczaka..., mniam
- oj tez bym zjadla,a jak sie karmi to mozna z grilla takie rzeczy???Chyba mozna,nie?
i do szpitala tak koło 16-17 pojedziemy
- a to dzisiaj juz?
teraz sprzatanie od 2 dni spie po 3 godziny jetem wykonczona
- odpocznij dzis :ico_nienie:

dzwoneczek82, witaj :-D
i czy jak sie pojawi znaczy ze zaczał sie porod ?
- czop odchodzi nawet dwa tygodnie przed porodem,wiec troche to moze potrwac,ale to sprawa indywidulana - jednej zaczyna odchodzic 2 tygodnie przed terminem,innej 2 dni przed porodek a komus wcale :ico_oczko:

Ja z Zuzka nie mialam wogole,z Andrzejkiem jakies wieksze uplawy mialam ale czop to dopiero jak mi ten balonik na szyjke zalozyli dzien przed porodem :ico_oczko:
bo wieje strasznie :ico_placzek:
- u nas tez dzis zimno,a wczoraj bylo tak pieknie :ico_zly:

a to ja i moj juz spory domek :-D Jutro skocznymy 34 TC i zaczynamy 35 :ico_szoking:

Obrazek
By mamajedruli at 2012-03-25

Obrazek
By mamajedruli at 2012-03-25

[ Dodano: 25-03-2012, 14:13 ]
za wczesnie zeby cos ruszylo :ico_noniewiem: :ico_sorki:
- ale jak ci juz tyle sluzu leci i macica trenuje,to znak,ze cos sie dzieje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Wazne,ze organizm sam cos chce dzialac :ico_sorki:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”