Jagna30, sliczne fotki! Emi rzeczywiscie jest wysoka, bo na tej fotce z kolezanka (ktora wyglada mi na starsza) sa rownego wzrostu....
fajnie tez siedzi na hustawce, Jasper nie wiem czemu, boi sie hustawek, nie da sie wsadzic nawet do takiej zamknietej, dla maluchow
mysle, ze powinnas sie cieszyc, ze Emi okazuje emocje - te pozytywne - i chce przytulac dzieci

tu nie ma sie czym martwic
co do Twojej fryzurki, to GIT !!! mnie sie bardzo podoba, jak mi sie znudzi moja, to tez sobie taka strzele

chociaz pozniej faktycznie ciezko bedzie zapuscic wlosy, ale ja tez nie moge miec dlugich, bo podobnie jak Ty mam cienkie i rzadkie
jezeli chodzi o zabki, to my nie mamy problemu, Jasper ma wszystkie proste i biale (poki co... bo bardzo ciagnie go do slodkiego, a ja czasem mu pozwalam, szczegolnie, jak my jemy

)
szpare miedzy jedynkami tez ma...zreszta ma male szpary miedzy wszystkimi zebami, ale czytalam, ze tak ma byc, bo te szpary "trzymaja miejsce" dla drugich zebow i nalezy sie martwic, gdyby tych szpar nie bylo, bo wtedy zeby moglyby sie zrastac, lub rosnac krzywe
Pati85, u nas tez sie zdarza, ze Jasper walnie inne dziecko i to tez w sytuacji, kiedy drugie dziecko chce mu zabrac zabawke (lub on chce zabawke, ktora sie bawi ktos inny).... ale to tez jest zupelnie normalne, dzieci trzeba nauczyc dzielenia sie, my nad tym rowniez pracujemy, ale bardzo czesto, jak mu mowie "daj to mamusi" (cokolwiek tam trzyma), to on robi obrazona mine, odwraca sie i ucieka

czasami krzyczy "nieeee"
lece spac... jestem ciekawa, czy jutro polecimy
Obama jednak nie przyleci, bo sie wystraszyl chmury