Awatar użytkownika
Madi
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

07 gru 2007, 16:59

Widzę, że faceci mają dziś wychodne :-) . Mój idzie na "wigilię" w pracy :ico_oczko: Może zmontujemy jakąś imprezkę? :ico_ciezarowka: :ico_brawa_01:

monika83
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

07 gru 2007, 17:09

czesc kochane
kamila torun trzymam kciuki za ciebie napewno bedzie ok moze u ciebie taki sam przypadek jak u sylwi.o wierze ze wszystko bedzie dobrze!no i nie zapomnij tez drobnych na telewizje.
wczoraj nie zdazylam do was napisac,bo caly dzien bylam na miescie i wieczorem bylam taka padnieta ze szok :ico_szoking: no i troszke zaczelo mnie brac przeziebienie :ico_chory: ale maz wmusil we mnie troche czosnku i dzisiaj juz lepiej :ico_brawa_01:. zrobilam sobie male zakupy na swieta kupilam sobie ta spudnice o ktorej kiedys tam pisalam,no i dwie bluzki i to z promocji :ico_brawa_01: jedna z mothercare za pol ceny z 24 na 12,a druga w h&m z 15 na 3 funty :ico_szoking: wiec jak tu nie kupic. ma sie oko do koazji :ico_oczko:.dzis tez bylam na miescie bo mialam cos do zalatwienia w jednym urzedzie i okazalo sie ze dostane 560 funciakow zwrotu :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: jeszcze przed swietami to i dla meza kupilam koszule i tez za pol ceny,tylko ciekawe czy mu sie spodoba :ico_noniewiem: tylko dla malenstwa jeszcze nic nie kupilam ,ale to dlatego ze mezus powiedzial ze razem bedziemy robic zakupy dla malenstwa,przynajmniej te pierwsze,wiec nie chce mu odbierac tej przyjemnosci,ale chociaz sobie poogladalam i trudno sie bylo oprzec,bo te male ubranka sa takie ladniutkie! takze dzis humorek mi dopisuje :-D
musze powoli zmykac do kuchni bo dzis piatek wiec mezulek wczesniej z pracy wraca.
no i mi rowniez tak jak asi dzis dzieciatko wskoczylo na 7 miesiac wiec z tej okazji czestuje :ico_tort: nawet kochane kolezanki z podwyzszonym cukrem moga sobie pozwolic na kawaleczek :ico_oczko:
jeszcze raz buzka :ico_buziaczki_big: i do uslyszenia wieczorem

Dona
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 gru 2007, 17:10

No to gdzie się spotykamy?

Nooo, mój mąż to pewnie o 4 nad ranem wróci. :wpale: A jutro będzie taaaki milutki i będzie mi chuchał sfermentowanym alkoholem.

madi, własnie zobaczyłam, ze mieszkasz w Tczewie, fajnie, ja mieszkam w Gdansku. to w sumie blisko.

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 gru 2007, 17:57

wiecie co dzis mi kilka razy macica twardnieje nie boli to tylko takie glupie uczucie jakby sie stawiala :ico_olaboga: miałyscie cos takiego ?

Dona
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 gru 2007, 18:04

asiab, ja też tak mam, kilka razy dziennie, podobno to normalne

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 gru 2007, 18:42

asiab, ja też tak mam, kilka razy dziennie, podobno to normalne
ja też, a dzisiaj tak jakby więcej

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 gru 2007, 18:44

no to mnie uspokoiłyscie kochane jestescie dzieki za to ze jest to forum bo bym chyba osiwiała :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

basia24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 gru 2007, 19:39

witam kochane :-)
dopiero teraz wrocilam do domu wiec szybko do was pisze jak tam po wizycie,wiec u mojej coreczki wszystko ok jest zdrowa i wszysko u niej dobrze ale mi kazala zrobic ekg bo mowilam jej ze mi duszno czasmi,i serduszko mi czasami tak wyszybko zabije,powiedzila ze jak ekg bedzie dobre a mi sie jeszcze raz takie cos stanie to mnie polozy na 1 dzien do szpitala na badania bardziej dokladne,acha i skierowania na glukoze mi nie dala ??? nie wiem dlaczego ale nie pytalam,mowila tylko ze to ze mi tak duszno to moze byc od tego ze w ciagu miesica przytylam 4 kilo i wszystko musi szybciej pracowac,a calkiem osobno kaza mi zrobic badanie na przeciwciala! mie wiem co to za badanie i nie wiem po co one jest moze wy mialycie takie badanie jak tak to napiszcie prosze na czym polega,mam je zrobic w styczniu przed wizyta. jak mi sie cos przypomni to wam napisze ale jutro juz bo dzis jestem zmeczona,acha jeszcze jedno mojej zuzi nic nie uroslo tak ze na 100% to dziewczynak,caluje was mocno papap :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
Sylwia.O.
4000 - letni staruszek

07 gru 2007, 20:58

monika83 pokazuj szybciutkoo nowe zakupy :)
a calkiem osobno kaza mi zrobic badanie na przeciwciala!
Ja nie wiem o co chodzi :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 gru 2007, 21:23

hej laseczki :ico_ciezarowka:
Dawno tu nie byłam ale jakoś nie miałam natchnienia na komp :ico_noniewiem: . I widzę, że troche upisałyście. Zauważyłam, że coraz ciężej mi się chodzi i coraz mniej rzeczy mi się chce. A wczoraj dowedziałam się od koleżnki , że bardzo dobrym preparatem na rozstępy i cellulit jest krem dla kobiet w ciąży Mustella. czy któraś z was go stosuje? albo coś o nim słyszała? Podobno nie jest tani ale warty swojej ceny. pozdrawiam was kochane marcóweczki.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”