czesc kochane
kamila torun trzymam kciuki za ciebie napewno bedzie ok moze u ciebie taki sam przypadek jak u sylwi.o wierze ze wszystko bedzie dobrze!no i nie zapomnij tez drobnych na telewizje.
wczoraj nie zdazylam do was napisac,bo caly dzien bylam na miescie i wieczorem bylam taka padnieta ze szok

no i troszke zaczelo mnie brac przeziebienie

ale maz wmusil we mnie troche czosnku i dzisiaj juz lepiej

. zrobilam sobie male zakupy na swieta kupilam sobie ta spudnice o ktorej kiedys tam pisalam,no i dwie bluzki i to z promocji

jedna z mothercare za pol ceny z 24 na 12,a druga w h&m z 15 na 3 funty

wiec jak tu nie kupic. ma sie oko do koazji

.dzis tez bylam na miescie bo mialam cos do zalatwienia w jednym urzedzie i okazalo sie ze dostane 560 funciakow zwrotu

jeszcze przed swietami to i dla meza kupilam koszule i tez za pol ceny,tylko ciekawe czy mu sie spodoba

tylko dla malenstwa jeszcze nic nie kupilam ,ale to dlatego ze mezus powiedzial ze razem bedziemy robic zakupy dla malenstwa,przynajmniej te pierwsze,wiec nie chce mu odbierac tej przyjemnosci,ale chociaz sobie poogladalam i trudno sie bylo oprzec,bo te male ubranka sa takie ladniutkie! takze dzis humorek mi dopisuje
musze powoli zmykac do kuchni bo dzis piatek wiec mezulek wczesniej z pracy wraca.
no i mi rowniez tak jak asi dzis dzieciatko wskoczylo na 7 miesiac wiec z tej okazji czestuje

nawet kochane kolezanki z podwyzszonym cukrem moga sobie pozwolic na kawaleczek
jeszcze raz buzka :ico_buziaczki_big: i do uslyszenia wieczorem