jak pierś masz gorącą, obolałą a dużo mleczka w drugiej to ja bym wylała (szybko zbierze się świerzutkie). Bardzo pomocny jest laktator jak masz bo ręcznie jest ciążko zwłaszcza jak pierś jest obolała a po ściągnięciu do końca juz po krótkim czasie poczujesz ulge.jeszcze nigdy ni ściągałam mleczka! powiedzcie czy do buteleczki i potem jej dać czy do wywalenia takie mleczko
ja bym zadzwoniła najpierw do przychodni czy możesz przyjść - zawsze to bliżej, ale bardziej wydaje mi się chwilowo pilna sprawa z Twoimi piersiami bo to z godziny na godzinę może być gorzej... jak nie masz teraz laktatora to rozgrzej piersi pod ciepłym prysznicem lub zrób ciepły okład z termoforu bub ręcznika nasączonego ciepłą woda i spróbój delikatnie sama ściągnąć pokarm a w między czasie może mąż ci może kupic laktator?nie moge sie do visitorki dodzwonic... jak sie nie dodzwonimy to do przychodni czy do szpitala lecieć?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość