Awatar użytkownika
wiolaw
Trzy tysiące lat minęło...

30 mar 2009, 14:01

magduś81, no i jak smakuje taka kiełbaska z ognniska po zimie , tzn ja kiełbaski nie jadam ale paróweczka była pyszna i ten syk wypływającego tłuszczyku :ico_oczko:

a teraz wyskoczyłam do biura rachunkowego po pit , bo zle wyliczyli i mi poprawiali i jak chciałam ruszyć to okazało się ,że nie mam paliwa :ico_wstydzioch:
i musiałam czekać na teścia , aż mi dowiezie :ico_noniewiem:
już od piątku nosiłam się z zamiarem zatankowania :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-03-30, 14:01 ]
a teraz zajadam pyszne jabłko , takie twarde i soczyste mniam :ico_oczko:

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

30 mar 2009, 14:28

Wiola hihi ładnie z tym paliwem :ico_brawa_01: ja bym się bardzo zdenerwowała na siebie :-D

Ide po jabłko narobiłaś mi smaku :-D

asika82
4000 - letni staruszek

30 mar 2009, 22:04

Magdus fajnie odwiedzać znajomych i rodzinkę ale posiedzieć dłużej z brzuszkiem już mi ciężko.
Jutro spodenki ciążowe już chyba założę bo brzuch wyskoczył mi strasznie :ico_szoking:

Wiola zjadłabym taką kiełbaskę z ketchupem, mniam

Awatar użytkownika
madzulla
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

30 mar 2009, 22:04

witajcie ciezaroweczki mam termin na 18 pazdziernik jestem w 12 tyg i mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do swojego grona :-) :-) :-)

Awatar użytkownika
edulita

30 mar 2009, 22:22

madzulla, - ZAPRASZAMY SERDECZNIE IM NAS WIĘCEJ TYM LEPIEJ :509:
kochaniutkie moje ja dziś cały dzionek spędziłam na działce pogoda cudna słonecznie i cieplutko :ico_haha_02: wkońcu
asika82, - zapraszam do siebie jak jutro też dopisze pogoda to robimy grilka kiełbaska i karkóweczka na bank :-D
wiolaw, - z tym paliwem to rzeczywiście przygoda :ico_noniewiem: nie do pozazdroszczenia
Isia - mam nadzieje że jutrzejsze śniadanko nie wyskoczy :ico_oczko: oj bidulko niech już opuszczają nas te mdłości i wymioty :ico_zly:
magduś81, - otworzyłaś sezon grilowy :ico_brawa_01: a myślałam że będe pierwsza bo już tak długo za mną ten gril chodzi a tu pogoda niedopisywała
Uciekam spać bo jestem skonana cały dzień na świerzym powietrzu :ico_spanko: do jutra :516:

Awatar użytkownika
Sabcia

30 mar 2009, 23:42

Wtam!!!!
Ja tylko na chwilke wpadam, ostatnio net mi nawala i chyba przez nastepne dni nie bede miala dostepu takze pisze co u nas slychac, otoz jest wszystko ok jask narazie mdlosci nadal mam ale tylko mnie to cieszy :ico_brawa_01:
Zaplanowalismy juz z mezusiem kiedy bedziemy w pl otoz jedzvemy po auto 23 kwietnia :ico_brawa_01: nareszcie bo bardzo tesknie :ico_placzek:
Pozdrawiam wszystkich buziaczki moze uda mi sie jutro zagladnac papap

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

31 mar 2009, 09:41

No to ja dzisiaj pierwsza z rana :)) witam się ze śniadankiem i herbatką żurwinową :ico_brawa_01:

Sabcia, dobrze że napisałąś ale tak myślałam że net ci nawala!!
madzulla, witamy w naszym gronie i bardzo się cieszymy że nas będzie więcej :ico_brawa_01:
edulita, ja właśnie widze przez okienko jak pięknie świeci słoneczko i śmiagam na długi spacerek z psiem, będzie szczęśliwy :-D
asika82, no wiem o czym mówisz, bo ostatnio jeździmy ze zdjęciami i kaset z wesela po rodzinie i ostatnio musiałam rozpinać spodnie żeby wysiedzieć. Ciążowe jeszcze za duże a te moje mnie cisną nie wiem w czym mm chodzić :ico_sorki:

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

31 mar 2009, 09:58

witam z rana i ja :)
ja chodze w rozpietych spodniach ostatnio a przytrzymuje je szelkami piotrunia :ico_haha_01:
kielbaska z grilla mmmm ale tylko z majonezem :D
a co do wesela... jak sie nam uda to sie pobierzemy 16 maja :)
ale chyba zaprosimy tylko rodziców dziadków i chrzestnych....
jakos tak nie chce mi sie szykowac wiekszego przyjecia a tym bardziej wesela, najchetniej to bym tylko spała i leżała w wyrku... wiem ze pewnie w maju bede sie dobrze czuc ale teraz tyle latania załatwiania, nie chce mi sie. poza tym koscielny i tak planujemy w przyszłym roku wiec wtedy sie zrobi wesele :)
nom nic, biore sie za prace... a chce mi sie ... :ico_spanko:

Awatar użytkownika
madzulla
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

31 mar 2009, 10:01

hej laseczki u mnie pogoda tez super sie zapowiada na dzis swieci sloneczko az milo bedzie wyjsc na spacerek noi pranie oczywiscie nie ma jak wysuszyc na swiezym powietrzu :-) a co do grilowania to tez strasznie za mna chodzi boczek a jak bym zjadla pomidorow ze smietana i z cebulka nie wspomne o obiadku z mlodymi ziemniaczkami juz niedlugo bedziemy wcinac smakołyki bo zima to wszystko sie takie sztuczne wydaje

dziekuje kochane za mile przywitanie buziaczki dla brzuszkow :-) :-)

Awatar użytkownika
Sabcia

31 mar 2009, 10:16

Witam z ranka przed sama praca :-D
madzulla, witamy w gronie
a ja dzis mialam masakryczne sny, ze urodzilasm wczesniaka chlopczykai ze kazali mi go trzymac w szkance z woda aby sie rozwinac mogl :ico_wstydzioch: :ico_olaboga:
a potem przyszla pani doktor i powiedziala ze mam niespotykana chorobe szczura :ico_szoking: - kobiety w ciazy ponoc maja takie durne sny hahahah
No to na tyle ja juz smigam

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”