hej,
Shiva cudownie... 6 okienko... to naprawdę robi wrażenie. i zdjęcie.. cudownie. ja idę na badania 12 sierpnia. też będę robić usg 3d.
cały czas czekam na konkretne ruchy maleństwa. już tyle się naczytałam na ten temat... staram się nie martwić bo jednak te pierwsze ruchy można poczuć do 22 tygodnia. czasem mam wrażenie, że czuję już moje dziecko a nie wnętrzności..., ale zdarza się to na tyle rzadko, że nie mam pewności.
przedwczoraj wróciliśmy z festiwalu filmowego w Kazimierzu Dolnym, jutro jedziemy na śląska. Koncert U2 i offowy festiwal rockowy
dobrze, że mam na to siły!
dziewczyny smutno czytać o waszych skurczach.... uważajcie na siebie. i nie denerwujcie się bo to nie pomaga... .ja miałam tylko jeden taki wieczór z twardniejącym brzuchem i skurczami... byłam przerażona, ale to na szczęście tylko jeden wieczór.
dalej za to walczę z tarczycą. pogarsza mi się też kondycja żył w nogach. ja mam patologię żył i czasem dostaję zapalenia żył... to grozi zakrzepicą. i ostatnio zaczynają mnie nogi pobolewać. upały im nie pomagają, muszę o nie bardziej dbać... , ale większości środków nie można w ciąży stosować... .
u mnie dziś początek 21 tygodnia, także

dla wszystkich
połowę mam za sobą... . czas szybko leci. chciałabym jak najszybciej wiedzieć czy z moją dzidzią wszystko ok... i cz jest chłopcem, czy dziewczynką... .
pozdrawiam Was gorąco i życzę zdrówka!!!