Hejka Ja tylko na moment, odmeldowac sie chcialam Z mezusiem uskutecznialismy dzis caly dzien lenistwo doskonale
Nie wiem czy jutro bedziecie mialy czas zajrzec na TT, wiec juz dzis skladam Wam zyczenia Wesolych Swiat!!!
jejku ja juz padam ide zaraz wziąśc gorąco kąpiel łozeczko na wspolnej i spanie.......... ja sie swoje dzis o robiłam a jakby mi przyszlo jeszcze gotowac barszcz i uszka robic masakra.............................a jakby przyszedl jeszcze porod dzis to bym chyba nie dala rady opadam z sil
jestem, w sumie całe popołudnie odpoczywałam, mierzyłam to ciśnienie jak mi gin zalecił i mam problem, bo ja na tym moim nadgarstkowym ciśnieniomierzu miewam wysokie , a po południu pożyczyłam od teściowej ten na ramię i na nim mam dobre, także nie wiem który pokazuje poprawnie , a muszę napisać e-mail do gina ananke, jak tam skurcze się, boli w krzyżu? pewnie będziesz pierwsza miała swoją dzidzię w ramionach
[ Dodano: 2008-12-23, 22:58 ]
Kochane, ja to się chyba muszę pomęczyć za końcówkę ciąży z Młodym, której nie było skurcze mi przeszły po długaśnym prysznicu... a właściwie laniu mocnego strumienia ciepłej wody na plecki, szczególnie w okolicy krzyża
myśmy dziś mieli rocznicę zaręczyn Chłop był w polskim sklepie i dostałam wymarzone "karmi"
noo i siedzimy i gadamy, i wspominamy ten rok.. tyle się wydarzyło
W Betlejem miescie Zbawiciel sie rodzi.
Niech sie Wam mili, Najlepiej powodzi!
Niech Wam sluzy szczescie O kazdej godzinie
I niech Was dobrego nic w zyciu nie minie!
a teraz witam z rana ja chora ...wczoraj olatalam sie przepocilkam otworzylam balkon bbo napieklam i mnie owialo kaszel i katar teraz mnie mecza.... ale juz popijam wode z miodem i cytryna i zaraz glowe umyje wyprostuje o 14 do mamy a o 18 wigilia.... musze jeszcze chleb kupic na te 3 dni :) i maslo :)
ananke, bedziesz pierwsza ja to wroce hehe a tak na serio ciekawosc zzera ktora pierwsza z nas sie rozpakuje :)
[ Dodano: 2008-12-24, 07:37 ]
aa i stawiam za 10 dni