Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 maja 2010, 14:29

Iwona H, gdzie Ty sie dziewczyno podziewasz...?????????????
aj... nie mam czasu na nic, wiecznie zabiegana a teraz jeszcze mam mały szpital w domu, zarówno dzieci jak i ja na antybiotyku, mega przeziębienie dopadło nas.
zagladaj do Nas częściej....
postaram się

Ania, ciekawa historia z przepowiednią i musi chyba coś w tym być :ico_noniewiem:

U nas fala powodziowa dotrzeć ma w poniedziałek. Jeżeli sprawdzą się prognozy, woda w Odrze dojdzie do stanu 680 centymetrów. Będzie jej więc tylko o trzydzieści centymetrów mniej niż w 1997 roku.
A dziś fakt jest ciepło ale od rana poda mżawka.

Awatar użytkownika
#ania#
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

21 maja 2010, 16:08

Iwona H, wiesz, jak widziałam w Kłodzku tego wilka na kamienicy to wyglądało masakrycznie, bo on jest mniej więcej na II piętrze, lew jest na IV, to już jest po za moja wyobraźnią..

U nas w Noteci i Warcie też woda podniesiona, rzeki wylewają na potęge, jak się patrzy z boku to wygląda masakrycznie, ludzie pewnie już mają wode w piwnicach, nie wiem kto wpadł na pomysł, zeby budowac domy 500 m od rzeki..

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 maja 2010, 22:43

Shoo, kochana, wszystkiego najlepszego w dniu urodzin, usmiechu na twarzy i radosci z Jasperka :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wybaczcie, ze nic wiecej nie napisze, mialam dzisiaj zalatany dzien, prasowalam 3 godziny, po 22 skonczylam wiec padam na twarz, jutro sie odezwe

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 maja 2010, 07:52

hej dziewczyny, dzieki za zyczenia!! jestescie kochane :-D

maly mi sie rozchorowal, przez 2 dni mial goraczke, a noc 2 dni temu byla masakryczna, chyba nigdy nie slyszalam, zeby sie tak darl... dostal jakiegos atatku i zaczal sie rzucac na wszystkie strony :ico_olaboga:
od razu przypomnialy mi sie te filmy o egzorcyzmach.. doslownie wygladal jak opetany :ico_olaboga:
rano sie obudzil i byl znowu "normalny".. teraz juz jest lepiej, nie ma goraczki :ico_sorki:

macie pozdrowienia od Gie, ciagle jest zalatana i nie ma za bardzo czasu, zeby tu regularnie zagladac, ale mysli o nas :-)

Awatar użytkownika
#ania#
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

22 maja 2010, 11:46

shoo, wiem o czym mówisz.. Jasiek też ma czasami takie ataki, ostatnio chyba z pół roku temu jak nie lepiej, obudził się w nocy z wrzaskiem, darł się ze 3 godziny i nieszło go uspokoić, później zasnął i rano obudził się o standartowej godzinie jakby nigdy nic.. Nie wiem z kąd mu sie to bierze, bo ani chory nie był ani nic.. U Was to chociaż można zwalić na gorączke.. Mam nadzieje, że taka nocka już Ci się nie powtórzy.. Ja byłam w szoku, bo Mały z zasady nie płacze, chyba że go coś boli, albo teraz chce coś wymusić na mnie, a znów koleżanka mówiła, ze ona była w szoku jak jej córka nie płakała, zaraz myślała, ze chora..

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 maja 2010, 20:55

witam
shoo spóźnione kochana ale najszczersze życzonka :-)

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 maja 2010, 15:05

Witam
macie pozdrowienia od Gie
dziękujemy, pozdrowienia również dla Gie.

Awatar użytkownika
#ania#
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

24 maja 2010, 20:38

Jakie pustki..

My dzisiaj zmokliśmy jak kury, tzn ja zmokłam, bo Jasiek w wózku i folią przykryty, zagadałam się z sąsiadką, pracuje w Niemczech jako opiekunka osób starszych i troche opowiadała co tam i jak tam, wróciła w sobote nad ranem chyba po 3 m-cach, więc miała o czym opowiadać, a później załatwialiśmy wszystko w biegu z Jasiem i złapał nas deszcz, później ulewa.. ale doszłam do wniosku, że jak już zmokłam to co mi tam, dziecko i tak suche..

Jaś dostał dzisiaj prezent od dziadków i chrzestnej na dzień dziecka i imieniny
Obrazek
więc pewnie od jutra bede przy niej uwiązana 24h/na dobe bo dzisiaj jak zobaczył zjeżdzalnie jak leżała na ziemi to wdrapał się na nia i zjeżdzał tak na sucho :-)

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

24 maja 2010, 20:54

O rany! Super prezent :) pozazdroscic!
A co do pracy nad osobami starszymi to ja tez przez 3 miesiace pracowalam tak :) i bylo naprawde fajnie momentami - momentami to byl najgorszy okres w moim zyciu, ale to czysty przypadek wlasciwie ze mi sie zbiegly w czasie rozne wydarzenia.
W kazdym razie pieniadze fajne, praca przyjemna :) przynajmniej ja mialam fajnych ludzi i nic wiele poza towarzyszeniem im nie musialam robic :)

Tak w ogole to dzien dobry!

Awatar użytkownika
#ania#
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

24 maja 2010, 22:04

yoanna, mi też się bardzo podoba prezent, wyszło ich po 200zł, Jasiek ma fioła na punkcie zjeżdzalni, mój kuzyn który mieszka naprzeciwko nas kupił taką samą swojej córce w zeszłym roku i teraz Jaś był tam kilka razy, bardzo mu się podoba, na tyle, że jak tylko ktoś zostawi otwartą furtke to sam leci przez ulice i prosto na ich podwórko..

Wiecie jak to jest z chodzeniem do kogoś, nawet do rodziny, fajnie jest raz, fajnie drugi, ale klejny raz już krzywo patrzą.. A na plac zabaw mamy 30 min wózkiem takim srednim tempem, wiec nie zawsze się da tam pójść, nie zawsze się chce.. A tak Młody ma swoją huśtawke i zjeżdzalnie, piaskownice i chyba nic więcej takiemu dziecku do szczęścia nie potrzeba..

A jeśli chodzi o opieke nad starszymi osobami, to akurat moja sąsiadka sobie bardzo chwali, mówi że pracy nie ma za wiele, mimo że Pan jest sparaliżowany i po wylewie i udarze, rodzina bardzo miła dużo jej pomagają, przedewszystkim lubią ją no i dobrze płacą.. mówiła że teraz jej emeryturka to na opłaty a to co zarobi na rozpuste :-)

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”