mój Mały to szalał ok 23.30 do 2, a Maluszek tak szaleje, że szok
u nas też jest białoa nam popruszył troszke snieg..wiec zrobiło sie tak baredziej świątecznie![]()
![]()
a nam popruszył troszke snieg..wiec zrobiło sie tak baredziej świątecznie![]()
![]()
noo, Donatka, Tobie juz chyba mniej niz 10 dni zostało,prawda??dziś też mam często skurcze, ale większość bezbolesnych, a ciśnie mnie, że muszę na kibelek latać
No to pracowity czas przed Tobąco poradzic... prace musze oddac najpozniej 5.01, 7.01 zdaje egzamin, 8.01 zaliczenie, a potem 13.01 i 20.01 egzaminy, moze cos jeszcze zalatwie przed sesja, bo nie wiadomo czy w czasie sesji nie bede z Lenka w szpitalu.
Jeśli mogę Ci poradzić,to naprawdę lepszy jest leżaczek,no chyba,że planujesz kupić takie 3w1-leżaczek,huśtawkę i fotelik,bo widziałam też i takie cudo:)nadal sie wachamy czy kupic hustawke czy lezaczek
dokładnie 11 dninoo, Donatka, Tobie juz chyba mniej niz 10 dni zostało,prawda??
to supermyśmy jeszcze wczoraj sprawdzali wyprzedaże internetowe w ulubionych lokalnych sklepach i znalazłam leżaczek bujaczek z fisher prica przeceniony o 44%![]()
i zamiast ponad 45f z przesyłka wyszedł wczoraj 25f
w środę ma być najpóźniej
![]()
ja Ci mówię, że stycznia spokojnie doczekasza i co do skurczy nic a niczero ..... jak nigdy a w 35 tyg mialam co 15-30 min
Donatka, szalejesz - juz dawno powinnaś była się pakowaćzaczęłam się wreszcie pakować do szpitala
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość