szkieletorek, a kiedy teraz z tą betą idziesz do lekarki?
kaczorek, widzę, że już 5 okienko się pojawiło u Ciebie! Super!!!!!!!!!! gratulacje! co tam w ogole u was?
co nas tak mało tu zagląda?
No sprzęt jest taki sam jak miał mój poprzedni gin jak z Lila chodziłam w ciąży .Więc raczej jest dobry ale mam nadzieje że po prostu źle obliczyła dni .szkieletorek, pewnie miała słaby sprzęt
Jutro popołudniu dopiero przyjmuje.szkieletorek, a kiedy teraz z tą betą idziesz do lekarki?
Też jest taka możliwość ale również to że ja na Lilę wiedziałam dokładnie kiedy była owulacja i gin z tego wyliczał termin porodu i ile ma dzidzia a teraz ona nie powiedziała mi dokładnie który to tydz bo ja miałam nieregularny okres i owulacje chyba tez miałam dość późno więc to tez może przez to być. Tylko wkurzyło mnie trochę to że tak szybko diagnozę postawiła że trzeba usunąć. Juz sama nie wiem co o niej myśleć. Jutro chyba już pojadę do niej ale nie wiem czy będę dalej chodzić.szkieletorek, a moze ma znaczenie to ze Lilusia urodzila sie kruszynka i moze ta dzidzia tez jest drobniejsza i potrzeba wiecej czasu by bylo widac na USG ? &&&
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: MitziAltere, PalmaKaply i 1 gość