Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 lip 2007, 15:58

Hej! ja tylko na dzień dobry...bo mi net szwankuje i się wkurzam!!! :ico_zly:
Do tego mam w domu brata z żoną i 11miesięczną Baśką...I dziś znów się sprawdzałam w roli mamy 2dzieci :-D Udało mi się!!! Nawet myślę, że z Basśką lepiej sobie radzę niż moja bratowa :-D , bo przy ubieraniu im ryczy i ucieka a mi nie pisnęła nawet, no i spać położyłam bez problemu :-D I na placu zabaw byłyśmy! Bo Hania sobie spała w tym czasie... :ico_brawa_01: Taką dwójkę to bym mogła mieć...

A wieczorem, jak już TT będzie ok, no i mój internet też to wpadnę na dłużej, ponarzekam na J...i w ogóle...Buziaki!

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 lip 2007, 17:51

Witajcie!

Jak na dzien dobry to troche zapóźno, jeszcze zmieszcze sie w "good afternoon"
Miluni znowu właczył sie marudnik, choc jak całe rano byliśmy na powietrzu, co cały czas praktycznie spała, z przerwami na jedzonko!

Gosia fajna z ciebie babka, a ile uroku w tych wałeczkach :ico_oczko:

zaraz wracam ide małej dorobić mleczka, wypiła juz 120 i chyba nadal głodzilla...

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 lip 2007, 18:13

No tak...za póżno na dzień dobry...
jestem na chwilkę...
Hania grzeczna, je i śpi...to nic, że je prawie co 2godziny...Ważne że nocki od 21 do 6!!! :ico_brawa_01:

Wczoraj J podniósł mi ciśnienie...Bo jak leci jego serial, to nic się nie liczy..W ogóle gapi się w tv, a Hania?może poczekać...To nic, że jak ja czekam na film tydzień i akurat się rozsiądę przed ekranem, a Hanka ma ochotę na pogaduszki...to ja przerywam oglądanie i skupiam się na dziecku. To normalne chyba...Ale nie dla facetów! :ico_zly: Oni muszą mieć czas na swoje rozrywki...Szkoda, że moją rozrywką są pampersy...
Ok muszę znikać...
to wieczorem wejdę!

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 lip 2007, 18:24

Milunia dopiła jeszcze 60 ml i zaraz jak dałam ja do odbicia pusciła małego pawika i nie wiem w koncu czy była jeszcze głodna czy tylko przepadzita!!
A za jakąś godzinkę ma mieć kąpiel..

jagodka no faktycznie to ostatnio nas jakos zaniedbujesz.. :ico_noniewiem: a tak wogóle lekarka kazała ci zageszczac mleczko nutritonem? ponoc po nim dzieci maja zatwardzenia, a skoro Jagódka ma problem z kupą to moze lepiej nie zageszczaj... :ico_noniewiem:

kulka grunt to dobra organizacja dnia dzieciom :ico_brawa_01: dobra z ciebie mamuska :ico_oczko:

mama dominika - nic nie pisze, anza - nic, doris - nic ( choc ona chyba na tym obozie?)

kate_k82
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

27 lip 2007, 18:40

witajcie Gosia no świetna fryzurka ja nawet nie mam czasu się uczesać a co dopiero o wałkach myśleć wiesz ta ściana w tle -świetna a mogę zapytać mieszkasz pewnie w domu, a nie w bloku? jeśli już gdzieś o tym pisałaś to sorry ale z moją pamięcią nie jest super
Zgadzam się ze Zbora pieniądze szczęścia nie daja ale jak się ich nie ma to wtedy tragedia, my nie musimy narzekać mój T ma pracę u mojego brata w firmie (brat starszy o 18 lat) i całkiem dobrze zarabia, no ale pomagamy moim teściom spłacać kredyt za dom tj 1000zł miesiąc w miesiąc nie nasze no ale za to domek pod krakowem będzie nasz
Mój maluszek dziś to po prostu przesuperowe dziecko cały dzień śpi nawet mi w wózku usnął jestem w :ico_szoking: teraz też śpi czekam aż się obudzi i kąpciu kąpciu, ja teraz sama w domu a tu grzmi a ja się boję burzy :ico_placzek: mężuś z teściem i szwagrem pojechali na sparing piłki nożnej to pasja tej rodziny teściowa w pracy a ja zaraz otworzę sobie karmi chyba mam coraz mniej pokarmu :ico_placzek: szkoda chciałam karmić małego do roku a tu lipa
Sikorka Ty małego karmisz tylko piersią, jak tam wytrzymujesz dietę??

pogodziłam się z mężem nawet było buzi buzi, zobaczymy na jak długo chciałabym mić już z głowy te wzystkie nieporozumienia zobaczymy życie wszystko zweryfikuje

Zbora pisałaś coś o wyjeździe ja też mam na to ochotę tym bardziej ż e byłam już w anglii siedziałam tam 1.5 roku na kasę nie można było narzekać miło wspominam te czasy choć ciężko się pracowało, gdyby nie Mateuszek to pewnie już bym pakowała manatki
Ladybird ja tak jak Zbora mam niedokończoną historię no ale cóż było minęło teraz jest inne życie... cóż za melancholia... :-D

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 lip 2007, 18:42

witajcie, ja na chwile...

jutro wyjezdzam

z mezem zle - nadal :ico_placzek:

dzieki za pamiec o mnie... fajnie ze ktos sie o mnie martwil... tak milo na serduchu sie robi, zwlaszcza że ze mna a raczej moja psychika źle...

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 lip 2007, 19:09

Doris jakoś ten kryzys wasz długo trwa, chyba nawet za długo...o co mu wogóle chodzi?albo tobie?
Nie łam sie...dla Kini, moze jak wrócisz z tego obozu bedzie lepiej, bedzie miał okazje na prawde zatesknić, za tobą i małą... :ico_noniewiem:

zbora a z facetami to tak jest, dokładnie tak samo ja mam, z tym, ze A. moze to smiesznie zabrzmi, ale jest maniakiem kreskówek i jak tylko nic nie leci ciekawego to włącza bajki i tez mozna do niego wtedy mówić, ze np Milence sie chce pic i ma ją napoic to czasem robi to z taką niechęcią...albo pogada z nia chwile i przekazuje mi jakbym ja była nie wiadomo kim, ze ani chwili odpoczac nie mozna... :ico_olaboga:
z tym, ze jak ja juz sie wkurze to potem nie ma pomiłuj, ja siedze i nie kiwne nawet palcem i wtedy nie ma wyjscia....skazany na dziecko. :ico_wstydzioch:

a mój plan z A wypalił, stosujemy sie jak narazie do wszystkich ustaleń i nie moge narzekać, zrobiłam tez grafik i nie narzeka, robi wszytsko na co jest jego kolj, to jakiś postep..

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 lip 2007, 19:49

witam - byłam rano ale TT nie działało!! :ico_zly:
nie pamiętam co która .. :ico_sorki: przepraszam ale pamiętam pytania i te..no komplementy :ico_wstydzioch: .. hmmmm dziękuję ...ta Angelina Joli ... dziękuję ...bo mam doła ze wzgledu na wygląd ...
- mieszkam w bloku na 4 piętrze - miałam strzlić zdjęcie tarasu -ale aparta padł - ale zrobie -mamy takie nietypoe mieszkanie - tam gdzie ta sciana jest ok 6-7 merów i spada w druga strone - bo to dachowe mieszkanie - i tam gdzie ta dziura - mamy antresole - na kuckach tylko mozna - ale do spania sie nadaje :-D
mały zasypia ... Doris - moze sie wygadaj ktorejs z nas - bo my takie obce/nasze - obcemu łatwiej - a nasze- bo juz tyle sie znamy ..ja jak cos jestem pod tel -pusc sygnał albo na gg
do pozniej - bo smoczek wypada i latam :-D

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

27 lip 2007, 20:29

no hejka
TT dzis nawalało wrrrrr :ico_zly: :ico_zly:
Doris juz pewnie wyjechałas ale nie martw sie .......
"Ciesz sie z każdego dnia , bo tak dobrze, jak było dzisiaj , juz nigdy więcej nie bedzie" (Rosyjskie przysłowie)

wiec głowa do gory ......

Bylismy dzis na USG bioderek i wszystko ok !!! A ktora z Nas pieluchuje malucha czy nie ???

Oj Ci Faceci ... ale uwierznie ze bez nich nie jest wcale duzo lepiej heheh ........

Było dzis słonko moj Filip szalał u kolezanek ...... w ogole on bardzo całusny jest potrafi z Marta (lat 4 ) całowac sie z 10 min przez płot heh

Zborra ... ile Ty masz odwiedzin :ico_olaboga: jak Ty sobie dajesz rade ....
Widzisz jak juz dajesz rade z 2 dzieci to do roboty hehe
a tak na serio to 2 takich maluchow to masakra.........

http://s1.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53994 krwi .. krwi .....krwi

no i www.pajacyk.pl

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 lip 2007, 20:40

kulka ja swoją Milunie pieluchuję, ale jeszcze 2 tyg tylko, na szczeście, bo przez te podwójne pieluchy ma tylko potówki w kroczku, feeeee,ale lekarka powiedziała ze to niby normalne...
Jeszcze 2 tyg a ja sie stresuje ze znów moze wyjsc źle to usg i wtedy to chyba rykne tam :ico_placzek: choc na razie nie chce myślec o zadnych rozwierakach :ico_nienie:

a co do facetów to faktycznie, wcale ni ebyłoby lepiej....bo nie byłoby na kogo warczeć :ico_oczko: :-D

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”