Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 gru 2007, 11:33

Witajcie :mikolaj:
emalia30, ja mam dokładnie tak samo,bolały mnie piersi do jakiegoś 12 tyg. a teraz wcale.Owszem,są większe,ale nie bolą ani trochę.Czasem szczypią brodawki,ale rzadko.Tak wiec nie martw się,wszystko jest w porządku.Hihi,Mikołaj super,skad wytrzasnęłas takiego przystojniaka?
MONIKAB fr, Aniołek sliczny i słodziutki :ico_haha_02:
mi biust po pierwszej ciazy zanikł i trafiłam do poradni chorób sutka,miałam mniejsze niż 70A,po hormonach miałam 70B z poduszkami,a teraz mam 75C :-D I mógłby mi taki zostać.
Dziewczynki,z okazji Mikołajek życzę Wam spełnienia marzeń,szczęśliwego porodu o czasie i furę prezentów,tych wymarzonych :-D
Buziaki

[ Dodano: 2007-12-06, 16:07 ]
:mikolaj: :mikolaj: :mikolaj: Gdzie jesteście? :mikolaj: :mikolaj: :mikolaj:

Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

06 gru 2007, 18:30

Cześć
Mój Mikołaj spisał się na medal przyniósł mi papucie, dres i... 3 rodzaje śledzi po góralsku, kaszubsku i giżycku, własnie niedawno konsumowałam jeszcze duuużo zostało więc jakby któraś miała ochotę to zapraszam :ico_haha_01: :-D :-D

emalia jak przyjdą do Ciebie te spodnie z allegro to daj znac czy fajne bo własnie się nad nimi zastanawiam :-D

MONIKAB fr
Trzy tysiące lat minęło...

06 gru 2007, 18:42

witaj babe_boom... no takiego mikolaja to ja bardzo chetnie przyjme... zwlaszcza ze sledziami... a moj mikolaj jeszcze w pracy :ico_placzek: mikolajki przekladamy na niedziele chyba... ale ja sobie za to zafundowalam relaksik (co prawda nie w wannie, bo nie mamy) ale pod prysznicem... z wszelkiego rodzaju mozliwymi kremami, balsamami, odzywkami, peelingami,wybielaczami itp...teraz juz pachnaca, jeszcze z maseczka na twarzy popijam sobie ulubionego liptona o smaku jablek z cynamonem, wcinam urodzinowego torta i... wlasnie obudzil sie moj synus... dobrze jest sobie choc raz na jakis czas zafundowac taki domowy salon pieknosci :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

06 gru 2007, 19:31

hej dziewczynki:)
Jak tam widzę ,że co niektóre dostały prezenciki,ja niestety nie,chyba Mikołaj mnie nie lubi,bo grzeczną to starałam się być :-D

Co do piersi to trochę mnie uspokoiłyście,ja chyba jestem przewrażliwona też troszkę :ico_oczko: ,oby tylko dzidzia rosła sobie zdrowo,to najważniejsze :)

babe_boom nie ma sprawy dam ci znać jak te spodenki,ale kupiłam jeszcze jedne na zmianę tym razem jeansowe,bo te sztruksy bym chyba zdarła chodząc prawie tylko w nich hihi
kupiłam jeszcze o takie - http://www.allegro.pl/item273365567_cia ... esien.html
co do twojego Mikołaja to owszem powiem,że smaczniutko,wpadam na te resztki zaraz :ico_oczko:

No to Monia miałaś to co każdej kobiecie od czasu do czasu bardzo potrzebne-takie zadbanie o siebie od stóp do głów :)- i o to chodzi heh

MONIKAB fr

06 gru 2007, 19:40

babe-boom, nie uwierzysz, ale zadzwonilam przed chwila do mezusia i mu powiedzialam ze MUSI zdobyc dzisiaj sledzie...zobaczymy jak sie wywiaze z zadania , bo jak juz kiedys pisalam ze sledziami to tu cienko raczej... jak mu sie uda, to dzisiejszej nocy przyjdzie do niego...pani mikolajowa :-D :ico_oczko:
emalia, to prawda, takie zabiegi pielegnacyjne poprawiaja samopoczucie, szkoda ze czesciej nie mam na nie czasu ani sil ...ale chciabym jeszcze we wannie sie pomoczyc :ico_noniewiem:
fajne te spodenki :ico_haha_01: tez musze wreszcie wybrac sie do sklepu i cos sobie kupic

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

06 gru 2007, 20:00

Monia hej to kto wie może Mikołaj podoła twemu życzonku trzeba dodać skromnemu :ico_oczko:
zdasz póżniej relację ok :) hehe

tutaj w Irlandii już teraz jest masę polskich sklepików i śledzi różnego rodzaju od groma i trochę jak i innych produktów krajowych :ico_brawa_01:
i cieszy mnie to ,bo cofając się w pierwszy mój rok tutaj 5 lat temu to mogłaś o czymś takim tylko pomarzyć,a teraz to nawet na przeciwko pracy mam taki sklep i chlebek z polskiej piekarni jest też,zaczynają też być nasze produkty polskie też w tutejszych molochach jak tesco,czy super value,dunnes stores :)
fajna sprawa :ico_oczko:

też bym chętnie poleżała w wannie,ale ,mogę zapomnieć,tutaj jakoś w tym kraju ciśnienie jest kiepskie i tylko prysznic wchodzi w grę,tylko jak jestem w Polsce to mogę sobie poleżeć w wannie ehhh,czasem mi tego brak
Ostatnio zmieniony 06 gru 2007, 20:01 przez emalia30, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

06 gru 2007, 20:00

a ja kupiłam fajne w C&A ale drogie bo 149, w ogóle te ciążowe tu w PL drogie sa te co kupowałam to i tak najtańsze jakie spotkałam

MONIKAB fr

06 gru 2007, 20:07

emalia, ja tez w polsce z wanny prawie nie wychodze :-D ... a co do tego jedzonka, to w paryzu sa sklepy polskie, u nas tez jest na rynku polskie stoisko... (ale tylko w okreslone dni tygodnia) a i w careffurze jest polski dzial, ale tam sledzikow to nie widzialam, sa ogorki, musztarda, kapusta czerwona, chrzan, przyprawy i takie tam... i tak niezle, bo na dziale amerykanskim to prawie sama wata cukrowa stoi :-D

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

06 gru 2007, 20:10

babe_boom ciekawe jak wyglądają te spodenki,może byś umieściła foteczkę i pokazała nam się w nich jak i twój brzusio :ico_oczko:

ja nie miałam tutaj wyboru,wszystko to tragedia,więc wolałam na allegro cosik wypatrzeć i tak będę pewnie bardziej zadowolona nie widząc ich przed zakupem w realu,niż te tutaj na wyciągnięcie ręki

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 gru 2007, 20:11

HO HO HO :mikolaj:
Chyba mnie jakas głupawka dziś dopadła :ico_haha_02: u mnie Mikołaj też był :ico_haha_02: ,rózgi nie dostałam.Dostałam za to zestaw do kapieli,majteczki,lakiery do paznokci,dezodorant,słodycze i pieniążki i moją ulubioną herbatkę liptona,bo odkąd jestem w ciąży to inna mi nie smakuje.A i miodek :-D A moja córa dostała laleczki Polli i ponad godzinę siedzimy i sie w dom bawimy :ico_oczko:
babe_boom, to i ja się wproszę na śledziki :-D Jeśli można zapytać,to jakie są te po góralsku?Bo nigdy nie jadłam.A po śledzikach zapraszam do siebie na herbatkę i słodkości.
emalia30, spodenki super :ico_brawa_01: :ico_haha_02: i nie martw się,do Ciebie też przyjdzie Mikołaj :-D
MONIKAB fr, ale Ci dobrze,może i ja wymoczę się dziś w wannie z pachnącą pianką :ico_haha_02: Tylko nie wiem jakich kremów do twarzy mogę używać,bo podobno :ico_ciezarowka: nie każde mogą.
I muszę kupić sobie farbę do włosów,bo mi siwulce wychodzą :ico_olaboga: a mam ich niestety coraz więcej.Na święta muszę jakoś wyglądać.
Czy Wasze dzieciaczki tez sa jakoś mało aktywne?Bo moje to chyba leniuszek jakiś.
Trzymajcie się cieplusio

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”