Młody jest w Edytki podpisie w profilugdzie to zdjątko?
po staremu... Wczoraj wieczorem złapałam jakiegoś doła i jęczałam sama nie wiem nawet dlaczego. Naskarżyłam sie mężowi że za mało mnie przytula, spędza ze mną za mało czasu i wogóle wszystko mnie wkurzało wczorajAnia, a u Was jak??
powiem Ci, że przewry robiłam i to często... siadałam w fotel z poduchami pod krzyż i czekałam, aż plecki przestaną boleć, a ostatnią partię 30 sztuk już Krzysiek był w domku to szybciuko rozwałkowywał i wycinał mi, a ja tylko lepiłamananke, podziwiam Cię za tą 100 pierogów - ja ledwo ulepiłam 40, a reszte farszu zostawiłam na krokiety z mięsem bo już nie mam siły do pierogów![]()
no wiem, wiem, staram się teg nie robic ale czasem mi sie tak jakoś zdarzyoszalałaś.... nie wolno Ci dźwigać...
ja to wogóle siedziałam na krzesle i lepiłam bo inaczej to już wogóle nie dała bym radypowiem Ci, że przewry robiłam i to często... siadałam w fotel z poduchami pod krzyż i czekałam, aż plecki przestaną boleć
nie - nic o tym nie słyszałama Ty wiesz o tych spotkaniach matek Polek z dziećmi w Edim? bo ja dostałam zaproszenie od nich i chyba skorzystam
w South Gyle więc najbliżej mi do lotniskaw której części Ediego mieszkasz?
no właśnie dziewczyny mają zorganizowane diwe grupy wiekowe z dzieciaczkami od urodzin do roku i powyżej roku do 3 latek... mają w soboty dwugodzinne spotkania, na ktorych mają zajęcia z dzieciaczkami a potem kawucha i ploty.... zrzucają się na wynajem sali i kawę i ciacha, ale z tego, co mówiły to nie dużo.... jak będę cosik więcej wiedziała to dam Ci znaćnie - nic o tym nie słyszałamA jest tam jakis przedział wiekowy - w jakim wieku dzieci są? To sa tylko spotkania czy jakieś zajęcia?
no patrz.. a ja tam ostatnio często bywałamw South Gyle więc najbliżej mi do lotniska
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość