Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

30 lis 2008, 22:07

poccoyo, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: suprr, że już jesteś :-) coś czuję, że to będzie pokrzepiająca opowieść :-D czekam z niecierpliwością :-)

Awatar użytkownika
estreya
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

30 lis 2008, 23:05

gdzie to zdjątko? nie moge sie doczekać!!!! Edytka, jak sie czujesz? Wszystko dobrze?
Gratulacje jeszcze raz!!!!!!

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

01 gru 2008, 10:20

gdzie to zdjątko?
Młody jest w Edytki podpisie w profilu :-)

ja się witam z rana :-) noc do wykreślenia, ale nie najgorsza - dziś przynajmniej bez koszmarów :-) :ico_sorki:

w planach mam tylko obijanie się :-) pierogi mam na obiad z wczoraj, bo na szczęście nie zjedli wszystkiego :-)

estreya, jak się czujesz?? jak pierś?? jak Malutka?? przeszło jej albo chociaż trochę lepiej??

Edytko, jak zajrzysz, to opowiadaj nam tu szybciurko :-)

Ania, a u Was jak?? :-)

Awatar użytkownika
Ania_R
Trzy tysiące lat minęło...

01 gru 2008, 11:34

poccoyo synek przesliczny :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: już nie moge się doczekac opowieści z porodu :-D :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

estreya, jak malutka się czuje i co z Twoja piersią - juz lepiej?

ananke, podziwiam Cię za tą 100 pierogów - ja ledwo ulepiłam 40, a reszte farszu zostawiłam na krokiety z mięsem bo już nie mam siły do pierogów :ico_olaboga:
Ania, a u Was jak??
po staremu... Wczoraj wieczorem złapałam jakiegoś doła i jęczałam sama nie wiem nawet dlaczego. Naskarżyłam sie mężowi że za mało mnie przytula, spędza ze mną za mało czasu i wogóle wszystko mnie wkurzało wczoraj :ico_zly:
Madzie odprowadziłam dziś do szkoły a że wyszłyśmy późno, Madzia miała kaszelek i strasznie wolno szła, to wziełam ja na ręce by było szybciej (szkołę mamy blisko). Niby jest drobniutka i leciutka bo waży nie całe 16kg, ale jak wracałam to ledwo szłam bo taka kolka mnie złapała :ico_puknij:
Teraz mam mase sprzątania, zmywania a tradycyjnie nic mi się nie chce :-D

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

01 gru 2008, 12:01

Ania_R, :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: oszalałaś.... :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: nie wolno Ci dźwigać... a Madzia już nie niemowlak... choćby ważyła tylko 10kg
ananke, podziwiam Cię za tą 100 pierogów - ja ledwo ulepiłam 40, a reszte farszu zostawiłam na krokiety z mięsem bo już nie mam siły do pierogów :ico_olaboga:
powiem Ci, że przewry robiłam i to często... siadałam w fotel z poduchami pod krzyż i czekałam, aż plecki przestaną boleć, a ostatnią partię 30 sztuk już Krzysiek był w domku to szybciuko rozwałkowywał i wycinał mi, a ja tylko lepiłam :-)

Ania_R, a Ty wiesz o tych spotkaniach matek Polek z dziećmi w Edim? bo ja dostałam zaproszenie od nich i chyba skorzystam, jak tylko wiosna nadejdzie, bo boję się, że jobla w domu dostanę... powiedz mi, w której części Ediego mieszkasz?

Awatar użytkownika
Ania_R

01 gru 2008, 12:07

oszalałaś.... nie wolno Ci dźwigać...
no wiem, wiem, staram się teg nie robic ale czasem mi sie tak jakoś zdarzy :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
powiem Ci, że przewry robiłam i to często... siadałam w fotel z poduchami pod krzyż i czekałam, aż plecki przestaną boleć
ja to wogóle siedziałam na krzesle i lepiłam bo inaczej to już wogóle nie dała bym rady :ico_noniewiem:
a Ty wiesz o tych spotkaniach matek Polek z dziećmi w Edim? bo ja dostałam zaproszenie od nich i chyba skorzystam
nie - nic o tym nie słyszałam :ico_noniewiem: A jest tam jakis przedział wiekowy - w jakim wieku dzieci są? To sa tylko spotkania czy jakieś zajęcia?
w której części Ediego mieszkasz?
w South Gyle więc najbliżej mi do lotniska :-D

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

01 gru 2008, 13:16

nie - nic o tym nie słyszałam :ico_noniewiem: A jest tam jakis przedział wiekowy - w jakim wieku dzieci są? To sa tylko spotkania czy jakieś zajęcia?
no właśnie dziewczyny mają zorganizowane diwe grupy wiekowe z dzieciaczkami od urodzin do roku i powyżej roku do 3 latek... mają w soboty dwugodzinne spotkania, na ktorych mają zajęcia z dzieciaczkami a potem kawucha i ploty.... zrzucają się na wynajem sali i kawę i ciacha, ale z tego, co mówiły to nie dużo.... jak będę cosik więcej wiedziała to dam Ci znać :-)
w South Gyle więc najbliżej mi do lotniska :-D
no patrz.. a ja tam ostatnio często bywałam :-)

Awatar użytkownika
Ania_R

01 gru 2008, 13:26

jak będę cosik więcej wiedziała to dam Ci znać
oki :ico_sorki:
no patrz.. a ja tam ostatnio często bywałam
:ico_haha_02: Do Tesco i do Gyle Center mam 5 minutek piechotką :ico_haha_02: To następnym razem daj znać jak będziesz się wybierać do Ediego :ico_haha_02:

[ Dodano: 2008-12-01, 12:33 ]
ananke, estreya, czy ja mam Was na NK??? :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

01 gru 2008, 14:11

ananke, estreya, czy ja mam Was na NK??? :ico_noniewiem:
nieeee a ja chcę to Ci na PW wrzucę dane :-)
To następnym razem daj znać jak będziesz się wybierać do Ediego :ico_haha_02:
no właśnie, kawę jakąś chlapniemy :-D

Awatar użytkownika
Ania_R

01 gru 2008, 14:14

nieeee a ja chcę to Ci na PW wrzucę dane
:ico_sorki:
no właśnie, kawę jakąś chlapniemy
dokładnie :-D

[ Dodano: 2008-12-01, 13:17 ]
ananke, dzięki :ico_sorki: :ico_brawa_01: Zaproszenie już wysłałam :-D